Skip to content

Højtryksrensere

  Højtryksrensere Noget af det bedste ved den danske sommer er lange, hyggelige aftener med lækker grillmad på terrassen. Så snart de første solstråler rammer de danske haver tidligt på foråret, skynder mange sig i gang med at få gjort haven i stand og fjernet st...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Højtryksrensere

Noget af det bedste ved den danske sommer er lange, hyggelige aftener med lækker grillmad på terrassen. Så snart de første solstråler rammer de danske haver tidligt på foråret, skynder mange sig i gang med at få gjort haven i stand og fjernet støv og spindelvæv fra terrassemøblerne. Men hvad stiller du op med de klamme terrassefliser, der efter en lang, våd vinter, og efter du har blæst alle de visne blade væk, afslører, at de er blevet dækket af fastgroet skidt og klamme alger? Ja, det mest effektive vil være at give terrassen en ordentlig tur med en højtryksrenser.

Skal terrassefliserne spules godt og grundigt, kan du købe en højtryksrenser i professionel kvalitet hos GreenDozer.com. Det er heller ikke helt tilfældige højtryksrensere, du finder hos os. Nej, hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Du kan derfor få din nye højtryksrenser til en rigtig skarp pris hos GreenDozer.com.

Hvad kan højtryksrensere?

En højtryksrenser er en super smart maskine, som anvendes til rengøring af forskellige udendørs arealer ved hjælp af en vandstråle, der er så kraftig, at den effektivt fjerner skidt og snavs – selv det der er fastgroet. Højtryksrensere kan blandt andet bruges, når du skal have rengjort taget eller facaden på dit hus, eller når dine fliser trænger til en grundig rens. Højtryksrensere kan også anvendes til rengøring af havemøbler – ja selv det gamle legestativ i haven kan spules med en højtryksrenser, så det igen er klar til leg.

Gør-det-selv med en højtryksrenser

Det er ikke altid nødvendigt at hyre en professionel når noget skal højtryksrenses. Nej, det er faktisk muligt at gøre højtryksrensning til et gør-det-selv-projekt, og du kan derfor finde højtryksrensere i professionel kvalitet til privat brug heriblandt en Nilfisk højtryksrenser. Inden du planlægger den helt store forårsrensning af taget eller terrassen, skal du dog være opmærksom på, at nogle materialer kræver, at du anvender et mundstykke der mindsker trykket på vandet fra højtryksrenseren. Det gælder for eksempel fliser af beton samt facader eller havemøbler af træ, da overfladen risikerer at tage skade af de kraftige vandstråler.

Køb din højtryksrenser hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Køber du din højtryksrenser hos GreenDozer.com, gør du ikke kun en rigtig god handel. Du hjælper faktisk også med at bekæmpe skrot. Alle vores varer er nemlig overskydende varer, der stammer fra anerkendte, danske grossister, og som ellers ville have endt deres dage som skrot på lossepladsen, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste kunder. Du gør derfor en god gerning ved at købe din højtryksrenser hos os, da du er med til at redde varen fra at ende som skrot. Samtidig sparer du helt op til 90 % på din nye højtryksrenser. Hvis du ønsker at vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Hvis du kunne tænke dig at modtage andre gode tilbud samt nyheder om vores varierende sortiment af nye, overskydende varer, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.