Skip to content

Støvsugere og rengøringsmaskiner

    Højtryksrensere, støvsugere og andre rengøringsmaskiner   Nogle gange er det ikke nok at vride en klud og svinge en kost. Når kampen mod nullermændene for alvor skal tages op, kan det være en god ide at sætte gang i hele maskineriet. Der findes et stort udv...

 

 

Højtryksrensere, støvsugere og andre rengøringsmaskiner

 

Nogle gange er det ikke nok at vride en klud og svinge en kost. Når kampen mod nullermændene for alvor skal tages op, kan det være en god ide at sætte gang i hele maskineriet. Der findes et stort udvalg af rengøringsmaskiner, som nemt og effektivt klarer rengøringen. Med rengøringsmaskiner letter du både rengøringsjobbet samtidig med, at du opnår et skinnede rent resultat.

 

Hos GreenDozer.com finder du højtryksrensere, støvsugere og andre rengøringsmaskiner i professionel, høj kvalitet og tilmed til utroligt skarpe priser. Vores sortiment af rengøringsmaskiner er faktisk helt specielt – det er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister, som ellers ville ende deres dage som skrot. Du sparer helt op til 90 % på rengøringsmaskiner i professionel kvalitet samtidig med, at du gør en god gerning ved at redde dem fra skrot.

 

Sådan får du mest ud af din støvsuger

 

Den nok mest populære rengøringsmaskine i mange hjem og manges bedste rengøringsven, er den gode, gamle støvsuger. Det kan være møgirriterende, hvis støvsugeren ikke suger, som den skal – krummer og nullermænd forsvinder jo ikke af sig selv. Hvis din støvsuger ikke længere suger optimalt, kan det være en god ide at tjekke filteret. Det kan nemlig blive tilstoppet og derved blokere luftstrømmen igennem støvsugeren, hvilket forringer sugeevnen. Ja, det er faktisk en rigtig god ide at skifte fileret på din støvsugerbandit mindst en gang om året, da det kan forlænge dens levetid. Du skal også huske at skifte støvsugerposen inden den er helt fuld. Du kommer desværre ikke udenom, at din højtelskede støvsuger skal udskiftes, når den har udtjent sin pligt, men tager du dig kærligt af den, kan den holde i mange år.

 

Spul udendørsarealerne med en højtryksrenser

 

Når hytten skal forårsrengøres, må du endelig ikke glemme udendørsarealerne. Højtryksrensere kan med fordel anvendes til rengøring af større udendørs arealer som for eksempel taget eller facaden på dit hus eller fliserne på din terrasse. Højtryksrensere er nemlig smarte maskiner, som sprøjter meget kraftige vandstråler af sted mod det, der skal renses. De kan desuden anvendes på mange forskellige materialer, dog skal du huske at anvende et mundstykke, der mindsker vandtrykket, hvis du bruger den på eksempelvis havemøbler. En højtryksrenser er altså uundværlig, når du skal gøre haven klar til hyggelige grillaftener på terrassen, eller hvis facaden på huset skal renses.  

 

Køb højtryksrensere og andre rengøringsmaskiner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

 

Står du og mangler en højtryksrenser, en støvsuger eller andre rengøringsmaskiner, finder du dem hos GreenDozer.com. Handler du hos GreenDozer.com, gør du en god gerning. Du er nemlig med til at rede rengøringsmaskinerne fra at ende som skrot. Det er desværre sådan, at producenterne ofte har svært ved at komme af med spritnye varer til deres faste kunder, og derfor ender mange helt nye, fejlfri varer som skrot. Du kan altså være med til at bekæmpe skrot i byggeindustrien og samtidig gøre en rigtig god handel. Udover at gøre en god gerning sparer du nemlig helt op til 90 % ved at købe dine nye rengøringsmaskiner hos os. Hvis du ønsker at blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage nyheder og info om vores skiftende sortiment.