Skip to content

Affaldssystemer

  Gør det nemt at sortere dit affald Når du nu alligevel skal sortere dit affald, hvorfor så ikke gøre det nemt og overskueligt at sortere ved at benytte det rigtige affaldssystem og de optimale affaldsbeholdere i dit hjem, på kontoret eller sommerhuset. I de fleste ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (13)

Sorter efter

Pris pr. stk

237,00 DKK 189,60 DKK
Kun  23,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

596,00 DKK 476,80 DKK
Kun  59,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

507,00 DKK 405,60 DKK
Kun  50,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

507,00 DKK 405,60 DKK
Kun  50,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

376,00 DKK 300,80 DKK
Kun  37,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

68,75 DKK 55,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

68,75 DKK 55,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

57,50 DKK 46,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

136,25 DKK 109,00 DKK As low as 100,00 DKK
Kun  13,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

136,25 DKK 109,00 DKK
Kun  13,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

136,25 DKK 109,00 DKK
Kun  13,63 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

203,75 DKK 163,00 DKK
Kun  20,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Gør det nemt at sortere dit affald

Når du nu alligevel skal sortere dit affald, hvorfor så ikke gøre det nemt og overskueligt at sortere ved at benytte det rigtige affaldssystem og de optimale affaldsbeholdere i dit hjem, på kontoret eller sommerhuset. I de fleste kommuner skal du nemlig sortere i op til flere affaldstyper såsom glas og metal, plast og mad- og drikkekartoner og ikke mindst papir, pap og tekstilaffald. Ved at sortere dit affald skåner du nemlig miljøet ved at spare på klodens naturlige ressourcer, da det gør en forskel, at det sorterede affald kan bruges igen og genanvendes.

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af affaldssystemer i bedste kvalitet. Vi forhandler alt fra helt traditionelle affaldsbeholdere over affaldsspande til praktiske affaldssystemer. 

Kom godt i gang med at sortere mere

Måske du alligevel synes det er lidt uoverskueligt at skulle sortere dit affald, så her er et par tips til at komme godt i gang. Start med at danne dig et overblik over hvor meget plads du har til din affaldssortering, og hvordan du skal sortere i netop din kommune. Det er heller ikke helt uden betydning, hvor meget skrald din husstand producerer i forhold til hvor mange skraldespande og affaldsbeholdere, du har brug for. Hvor er det mest optimalt for dig at sortere dit affald? De fleste har en skraldespand tæt på køkkenvasken, men de nye sorteringskrav, kræver ofte flere beholdere og mere plads. Har du kun en enkelt køkkenskuffe eller et køkkenskab under køkkenvasken, eller har du et skur eller redskabsrum, hvor du også kan sortere noget af det affald, der ikke står og lugter?

Hvilken løsning skal du vælge?

Når du indretter dit hjem til mere sortering, er det godt at forholde sig til, hvilke affaldstyper, der skal afleveres sammen i din kommune. Når du har overblikket over sorteringen, så kan du finde frem til hvor mange affaldsbeholdere, du som minimum skal bruge. Hvilken størrelse og mål skal dine nye affaldsspande have, og hvor kan du placere dem? Ønsker du kun affaldsbeholdere eller ville det være rart med et affaldssystem, hvor det hele er samlet?

Affaldssystemer til udtræksskuffer

Affaldssystemer til udtræksskuffer fås i mange varianter, og mange systemer har i dag affaldsspande og mindre organiseringskasser, som er gode til opbevaring af affaldsposer, opvasketabs og lignende. Det smarte med et affaldssystem er at alt er samlet et sted. Affaldssystemet indeholder oftest flere spande i farver eller med farvede håndtag, der bidrager til nemmere overblik og letter sorteringen af dit affald. Desuden vil du ofte kunne finde affaldsbeholdere med låg.  

Affaldsbeholdere og affaldsspande

Du kan i dag finde mange forskellige type affaldsbeholdere. De helt store beholdere har ofte hjul og låg, som kan stå udenfor og kan rumme helt op til 240 liter. Der findes også mindre affaldsspande med håndtag samt spande med låg til flasker, papir osv. så du slet ikke skal fjerne eller åbne låget, så det bliver så nemt som muligt at komme af med affaldet.

Køb affaldssystemer hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du køber affaldssystemer og affaldsbeholdere hos GreenDozer, gør du en helt speciel handel, hvis du går efter vores overskudsvarer. Her kan du nemlig gøre et godt køb på spritnye, overskudsvarer. Du bidrager faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre? Vores overskudsvarer er helt nye, hvilket betyder, at det er varer, som grossister og producenter ikke kan få solgt til deres faste erhvervskunder. De ser derfor ofte ikke anden udvej end at sende varerne til skrot, når de forgæves har forsøgt at komme af med dem. Det er en skam og et forfærdeligt ressourcespild. Hjælp os med at bekæmpe skrot i byggebranchen ved at købe nye, overskydende affaldssystemer og affaldsbeholdere.