Skip to content

El terrassevarmere

  Terrassevarmer el – de kølige afteners redning  Når solens stråler begynder at få magt, foråret er skudt godt i gang, og sommeren står for døren skriger vejret ude-tid. Haven skal gøres hyggelig og terrassen skal indrettes, så den er klar til sommerens gril...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (10)

Sorter efter

Pris pr. stk

217,89 DKK 174,31 DKK
Kun  21,79 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

793,08 DKK 634,46 DKK
Kun  79,31 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

231,10 DKK 184,88 DKK
Kun  23,11 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

231,10 DKK 184,88 DKK
Kun  23,11 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

231,10 DKK 184,88 DKK
Kun  23,11 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.639,60 DKK 1.311,68 DKK
Kun  163,96 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.903,69 DKK 1.522,95 DKK
Kun  190,37 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.256,00 DKK 1.804,80 DKK
Kun  564,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.486,00 DKK 1.988,80 DKK
Kun  621,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

840,94 DKK 672,75 DKK
Kun  84,09 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Terrassevarmer el – de kølige afteners redning 

Når solens stråler begynder at få magt, foråret er skudt godt i gang, og sommeren står for døren skriger vejret ude-tid. Haven skal gøres hyggelig og terrassen skal indrettes, så den er klar til sommerens grillfester – for der er virkelig ikke noget bedre end en hyggelig grillaften, hvor familie og venner kan samles om lækker mad i dejlige omgivelser. Så når solens stråler langsomt mister sin magt og tusmørket kommer snigende, er det måske ved at være tid til at trække i lange bukser og indhylle sig i lune tæpper.  

Men er det ikke helt nok til at holde den lettere kølige aftenbrise ud, og er du ikke klar til at bryde selskabet op eller rykke indenfor, er en terrassevarmer med el din redning. En terrassevarmer, eller måske kender du den mere under betegnelsen varmelamper til terrassen, forlænger de udendørs sommeraftener og er nærmest uundværlig i det danske klima, der byder på lidt af hvert. Hos GreenDozer.com finder du effektive terrassevarmer el i bedste kvalitet fra bl.a. Solamagic. Men det er faktisk ikke hvilke som helst el terrassevarmere, du finder hos os. Det er nemlig også helt nye overskudsvarer, som grossisterne ikke kan få solgt, og som du derfor kan få til knivskarpe priser.

Bliv varmet op af en effektiv og god el terrassevarmer til en skarp pris. 

Hvordan fungerer en el terrassevarmer? 

En terrassevarmer på el giver et blidt skær og masser af skøn varme, der kan mærkes helt ind i knoglerne. Det særlige ved en el terrassevarmer er, at den blot skal sluttes til en stikkontakt og voila, du kan pludselig mærke, hvordan varmen trænger helt ind i knoglerne. Men hvordan virker det helt præcist? Det kommer faktisk lidt an på, hvilken type el terrassevarmer du vælger. De laves nemlig ud fra to forskellige varmekoncepter, som er henholdsvis quartz kortbølge opvarmning og opvarmning med infrarødt lys – de minder dog om hinanden.  

El terrassevarmer med infrarødt lys 

Denne type terrassevarmer på el kan sammenlignes lidt med solens stråler. De infrarøde stråler varmer ikke luften omkring dig op, men derimod kun dig. Når du slukker for den igen, vil det være ligesom, når en sky går for solen, du mærker øjeblikket, at det bliver køligere. Hele 96 % af energien i denne type terrassevarmer bruges til at genere varme. Det betyder, at størstedelen af strømmen bruges til opvarmning af dig.  

El terrassevarmer med quartz kortbølge opvarmning 

Denne opvarmningsteknologi kan ligeledes sammenlignes med solens stråler, men er mere retningsbestemt end infrarød opvarmning. Når strålerne rammer dig føles det dejligt varmt, men luften omkring dig er faktisk stadig kølig. Den bruger altså ikke energi på at varme luften op, hvilket gør den økonomisk i drift. Kortbølgestrålerne er på ingen måde skadelige  

Fordelene ved en el terrassevarmer

En el terrassevarmer varmer mega hurtigt op. På få minutter går du fra at fryse til at mærke varmen, da den rammer sit maks på kun få øjeblikke. En el terrassevarmere fordele varmen også varmen rigtig godt.

Forskel på gas og el terrassevarmer

En el terrassevarmer er mere energi effektiv, hvilket også har gjort den yderst populær, så udover den hurtige opvarmning, kan du også spare penge på en el terrassevarmer.
En gas terrassevarmer er nemmere at flytte, da en el terrassevarmer kræver en stikkontakt eller en forlængerledning.

Køb terrassevarmer el hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Køb af terrassevarmer med el hos GreenDozer.com er noget helt særligt. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, når du handler hos os. Det skyldes, at mange af vores el terrassevarmere er helt nye overskudsvarer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det er varer, som grossisterne ikke kan få afsat til deres faste erhvervskunder og derfor brænder inde med. Det betyder, at de nogle gange ikke ser anden udvej end at skrotte helt nye, fejlfrie varer, der aldrig har været pakket ud. Det er en skam. Derfor kan du købe overskudsvarer hos GreenDozer.com og gøre en god handel og en god gerning. Se hele vores udvalg af el apparater her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for gode tilbud.