Skip to content

Genanvendte varer

På GreenDozer kan du finde genanvendte eller upcyclede varer fra forskellige sælgere. Genanvendelse er, når et brugt materiale eller en brugt vare bliver genanvendt i en ny funktion og form.

Alle genanvendte varer er helt nye varer, men en del af materialet har været i brug før. Det kan eksempelvis være genbrugstræ, som bliver behandlet og efterfølgende kan fungere som facadeelementer eller gamle plastflasker som bliver til nye møbler.

Vil du sælge genanvendte varer?

Er du producent af genanvendte varer? Så er GreenDozer markedspladsen for dig. Vi skaber bindedel mellem byggebranchens aktører, som deler en ambition om at gøre byggebranchen mere bæredygtig.

GreenDozer er en gennemtestet og sikker platform, og vi arbejder hver dag for at optimere salg og markedsføring af genbrugte byggematerialer og genanvendte varer samt overskudsvarer, så vi sammen kan minimere skrot i byggebranchen.

Køb genanvendte varer til dit næste byggeri

Genanvendte varer med til at give et nybyggeri sjæl og historie allerede fra opførelsen. På GreenDozer kan du finde anvendte byggematerialer som tilfører byggeriet et unikt udtryk og en god bæredygtig historie.

Lad os sammen mimimere spild i byggebranchen

Når du bruger genanvendte varer i dit byggeri, er du med til at gøre byggebranchen mere bæredygtig og med til at mimimere unødvendigt spild i byggebranchen. Vores mission med GreenDozer er at gøre genbrugte, genanvendte og – overskudsbyggematerialer tilgængelige til byggebranchens aktører.