Skip to content
Genanvendte varer på GreenDozerGenanvendte varer på GreenDozer

Genanvendte varer

På GreenDozer kan du finde genanvendte eller upcyclede varer fra forskellige leverandører. Genanvendelse er, når et brugt materiale eller en brugt vare bliver genanvendt i en ny funktion og form.  

Alle genanvendte varer på GreenDozer er helt nye varer, men en del af materialet har været i brug før. Det kan eksempelvis være genbrugstræ, som bliver behandlet og efterfølgende kan fungere som facadeelementer eller gamle plastflasker eller fustager, som bliver til nye møbler.  

Vil du levere genanvendte varer til GreenDozer? 

Er du producent af genanvendte varer? Så er GreenDozer platformen for dig. Vi skaber bindeleddet mellem byggebranchens aktører, som deler en ambition om at gøre byggebranchen mere bæredygtig.  

GreenDozer er en gennemtestet og sikker platform, og vi arbejder hver dag for at optimere salg og markedsføring af genanvendte, genbrugte byggematerialer samt overskudsvarer, så vi sammen kan skabe en mere bæredygtig byggebranche.  

Køb genanvendte varer til dit næste byggeprojekt

Genanvendte varer er med til at give et nyt byggeri et bæredygtigt løft og en historie allerede fra opførelsen. På GreenDozer kan du finde genanvendte byggematerialer. Se udvalget her.  

Lad os sammen mimimere spild i byggebranchen

Vores mission med GreenDozer er at gøre genbrugte, genanvendte og – overskudsbyggematerialer let tilgængelige til byggebranchens aktører. Når du bruger genanvendte materialer i dit byggeri, er du med til at minimere unødvendigt spild i byggebranchen.