Skip to content
Genbrugsvare

Fuldbrændte mursten

SKU: 3452-1879

OBS! Genbrugsvarer er brugte varer, demovarer eller lignende. Læs derfor beskrivelsen og se billeder nøje igennem inden køb. Vi har fået disse fuldbrændte mursten hjem fra deres tidligere plads ved Aalborg torv hvor de har ligget som belægning. Der er 330 sten pr. palle, som svarer til ca. 8m2. De er genbrugte, og som det kan ses på billederne kan der forekomme rester af fugesand på siderne samt være røget en fli af nogle af hjørnerne eller siderne, men det er hele mursten der sagtens kan bruges igen.

16500 stk på lager
Lev. omk. tillægges
Leveringstid: 2-7 arbejdsdage
Vi har fået disse fuldbrændte mursten hjem fra deres tidligere plads ved Aalborg torv hvor de har ligget som belægning. Der er 330 sten pr. palle, som svarer til ca. 8m2. De er genbrugte, og som det kan ses på billederne kan der forekomme rester af fugesand på siderne samt være røget en fli af nogle af hjørnerne eller siderne, men det er hele mursten der sagtens kan bruges igen.
Vægt i kg 0.5
Bredde 220mm
Dybde 110mm
Højde 50mm

Med mindre brugsspor

Vær med til at skabe et mere bæredygtigt Danmark

Ved at købe genbrugsvarer som denne, bidrager du til at reducere affaldsmængden, og dermed bidrage til ét af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere