Skip to content
Overskudsvare

FFP2 maske CE godkendt

SKU: 3908-405 / Mærke: Sure & Me

Med et kirurgisk mundbind af typen IRR fra Sure & Me er du sikret en høj bakteriefiltrering på 98%. Derudover er mundbind...

EAN nr.: 675911137826
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Med et kirurgisk mundbind af typen IRR fra Sure & Me er du sikret en høj bakteriefiltrering på 98%. Derudover er mundbindet CE-godkendt (EN149:2001 + A1:2009 samt EN14683) og består af 5 åndbare lag. Det åndbare stof gør, at du kan anvende mundbindet i en del timer uden, at det har nogen form for sundhedsmæssig påvirkning. 

Æsken indeholder 10 stk. mundbind med næseklemme. Du kan med fordel have mundbindene liggende i bilen, i tasken eller andre steder, hvor der ikke er meget plads.

Fordele:

  • CE-mærket   
  • Filtreringseffekt på 98%
  • Let at tage med på farten 
Vægt i kg 0.004

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter