Skip to content

Levering - spørgsmål og svar

Kan jeg selv bestemme leveringsmetode?

Nej desværre, leveringsmetoden bestemmes af Sælger. I Danmark vil du oftest modtage din pakke PostNord, DHL, TNT, GLS og Danske Fragtmænd.

Kan jeg afhente min ordre?

Nej, det kan du desværre ikke. Vi er en markedsplads og har ingen lager, derfor sendes din ordre til dig direkte fra vores sælgers lager.

Hvad er besked til fragtmanden?

Det er muligt for dig som Køber at angive en besked til fragtmanden, når du angiver dine leveringsoplysninger, således fragtmanden ved om han evt. må sætte varen uden kvittering, hvis du ikke er hjemme ved levering.

Vær dog opmærksom på, at når du beder fragtmanden stille varerne på adressen, skal afsætningsstedet være med fast grundlag. Idet du giver fuldmagt til at sætte varen, har du ikke mulighed for at tjekke varen for evt. fragtskader ved leveringen, derfor skal du hurtigst muligt tjekke varen for at kunne reklamere over en evt. fragtskade. 

Ved levering med PostNord lægges en seddel i postkassen, hvis du ikke er hjemme, så du kan afhente varen på posthuset. Bemærk, at det kun er PostNord, der yder denne service. De andre fragtselskaber vil sende varen retur til Sælgers lager. 

Hvis du beder om at blive ringet op i forbindelse med levering, vil vi naturligvis give beskeden videre til vores Sælgere. Vi kan dog desværre ikke garantere, at der vil blive ringet, da det er den enkelte fragtmand, der betaler for opkaldet og derfor selv tager stilling til, om han vil ringe.

Ved levering med PostNord er det dog sikkert, at der IKKE vil blive ringet inden levering.

Hvor leverer GreenDozer til?

GreenDozer leverer til Danmark og ikke til Grønland, Færøerne eller andet.

Kan jeg få leveret til en anden adresse end min faktureringsadresse?

Ja, du har mulighed for at få leveret til en hvilken som helst adresse i Danmark. Du kan vælge at ændre dine leveringsadresse under selve bestillingen. Eller alternativt kan du opdatere dine leveringsadresser under din konto, ved at gå til Min konto og vælge adresse og gemte adresser.

Hvor lang leveringstid har GreenDozer?

For genbrugsvarer er den forventede leveringstid 2 - 7 arbejdsdage. Overskudsvarer og basisvarer er alle lagerførte varer, og den forventede leveringstid er 1 - 3 arbejdsdage. Alle varer sendes direkte fra vores sælger til din leveringsadresse. Leveringstiden fremgår af vores forsendelsesbekræftelse, som du modtager, når varen er afsendt fra vores sælger.

Mine varer er ikke kommet, hvad gør jeg?

Du kan følge din levering via track- and trace-nummeret, der fremgår af din forsendelsesbekræftelse. Husk at tjekke dit spamfilter eller uønsket mail, hvis du ikke har modtaget nogen mails fra os. Stort set alle vores sælgere påførertrack- and trace-nummer på din forsendelse, og vi opfordrer dig derfor til at tjekketrack- and trace-nummeret for at følge med i, hvornår din vare bliver leveret. Hvistrack- and trace-nummeret mod forventning ikke fremgår af din forsendelsesbekræftelse så kontakt os her for nærmere information om din ordre (husk at oplyse dit ordrenummer), så hjælper vi dig videre.

Jeg mangler en bestilt vare?

GreenDozer samarbejder med mange forskellige sælgere rundt omkring i Danmark. Det betyder, at hvis du har bestilt flere varer på den samme ordre, vil der være mulighed for, at de bliver sendt i separate pakker og fra forskellige sælgere. Du kan tjekke din forsendelsesbekræftelse og følge din levering via track- and trace-nummeret, hvis ikke det hjælper, er du velkommen til at kontakte os her.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervsdrivende. For private udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter er det ikke muligt at fortryde købet. Du kan derfor heller ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Se vores Handelsbetingelser for yderligere information.

Hvad skal jeg betale i fragt?

Vores fragtpriser er baseret på levering fra GreenDozer sælgere direkte til din leveringsadresse, og fragtprisen afhænger af varens vægt samt pris. 

Du kan læse meget mere om vores fragt og leveringsvilkår her.


Har du brug for yderligere hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her!