Skip to content

Levering - spørgsmål og svar

Kan jeg selv bestemme leveringsmetode?

Nej desværre, leveringsmetoden bestemmes af leverandøren. I Danmark vil du oftest modtage din pakke PostNord, DSV, DHL, TNT, GLS og Danske Fragtmænd.  

Kan jeg afhente min ordre?

Ja, hvis du bestiller genbrugsvarer eller genanvendte varer, kan du afhente varen selv med Click & Collect.

Du kan læse meget mere om vores Click & Collect her.

Hvad er besked til fragtmanden?

Det er muligt for dig som kunde at angive en besked til fragtmanden, når du angiver dine leveringsoplysninger, således fragtmanden ved om han evt. må sætte varen uden kvittering, hvis du ikke er hjemme ved levering.

Vær dog opmærksom på, at når du beder fragtmanden stille varerne på adressen, skal afsætningsstedet være med fast grundlag. Idet du giver fuldmagt til at sætte varen, har du ikke mulighed for at tjekke varen for evt. fragtskader ved leveringen, derfor skal du hurtigst muligt tjekke varen for at kunne reklamere over en evt. fragtskade.  


Ved levering med PostNord lægges en seddel i postkassen, hvis du ikke er hjemme, så du kan afhente varen på posthuset. Bemærk, at det kun er PostNord, der yder denne service. De andre fragtselskaber vil sende varen retur til leverandørens lager.  

Hvis du beder om at blive ringet op i forbindelse med levering, vil vi naturligvis give beskeden videre til vores leverandører. Vi kan dog desværre ikke garantere, at der vil blive ringet, da det er den enkelte fragtmand, der betaler for opkaldet og derfor selv tager stilling til, om han eller hun vil ringe. 

Ved levering med PostNord er det dog sikkert, at der IKKE vil blive ringet inden levering. 

Hvor leverer GreenDozer til?

GreenDozer leverer til Danmark og ikke til Grønland, Færøerne eller andet.

Kan jeg få leveret til en anden adresse end min faktureringsadresse?

Ja, du har mulighed for at få leveret til en hvilken som helst adresse i Danmark. Du kan vælge at ændre dine leveringsadresse under selve bestillingen. Eller alternativt kan du opdatere dine leveringsadresser under din konto, ved at gå til Min konto og vælge adresse og gemte adresser.

Hvor lang leveringstid har GreenDozer?

For genbrugsvarer og genanvendte varer er den forventede leveringstid 2 - 7 arbejdsdage. Overskudsvarer og basisvarer er alle lagerførte varer, og den forventede leveringstid er 1 - 3 arbejdsdage. På enkelte basisvarer kan der forekomme en leveringstid på 2 – 7 arbejdsdage.

Alle varer sendes direkte fra vores leverandører til din leveringsadresse. Leveringstiden fremgår af vores forsendelsesbekræftelse, som du modtager, når varen er afsendt fra vores leverandør. 

Mine varer er ikke kommet, hvad gør jeg?

Du kan følge din levering via Track & Trace nummeret, der fremgår af din forsendelsesbekræftelse.

Husk at tjekke dit spamfilter eller uønsket mail, hvis du ikke har modtaget en mail fra os. Stort set alle vores leverandører påfører track and trace nummer på din forsendelse, og vi opfordrer dig derfor til at tjekke track and trace nummeret for at følge med i, hvornår din vare bliver leveret. 

Hvis Track & Trace nummeret mod forventning ikke fremgår af din forsendelsesbekræftelse så mail til support@greendozer.com for nærmere information om din ordre (husk at oplyse dit ordrenummer), så hjælper vi dig videre.

Jeg mangler en bestilt vare?

GreenDozer samarbejder med forskellige leverandører rundt omkring i Danmark. Det betyder, at hvis du har bestilt flere varer på den samme ordre, vil der være mulighed for, at de bliver sendt i separate pakker og fra forskellige leverandører. Du kan tjekke din forsendelsesbekræftelse og følge din levering via Track & Trace nummeret, hvis ikke det hjælper, er du velkommen til at kontakte os her. 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervsdrivende. For private kunder udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter er det ikke muligt at fortryde købet. Du kan derfor heller ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Se vores Handelsbetingelser for yderligere information.

Hvad skal jeg betale i fragt?

Vores fragtpriser er baseret på levering fra GreenDozers leverandører direkte til din leveringsadresse, og fragtprisen afhænger af varens vægt samt pris. 

Du kan læse meget mere om vores fragt og leveringsvilkår her.


Har du brug for yderligere hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her.