Skip to content

El

    Elartikler   Med el kom masser af fantastiske opfindelser som køleskabe, frysere og mikrobølgeovne - ja, el er faktisk gået hen og blevet en vigtig del af vores hverdag. Derfor er det ekstra surt, når noget går i stykker. Er du på udkig efter elartikler ti...

Mest populære varer

 

 

Elartikler

 

Med el kom masser af fantastiske opfindelser som køleskabe, frysere og mikrobølgeovne - ja, el er faktisk gået hen og blevet en vigtig del af vores hverdag. Derfor er det ekstra surt, når noget går i stykker. Er du på udkig efter elartikler til hjemmet eller til dit byggeprojekt, er du kommet til det rette sted. Elartikler er dog et vidt begreb, der faktisk dækker over alt, der er tilsluttet til el. Hos GreenDozer.com finder du el-materiel til hjemmet. Det vil altså sige, at du finder føringsvejekomponenterinstallationsmateriel og lyskilder

 

Professionel kvalitet  

 

Alle elartikler hos GreenDozer.com er af professionel kvalitet. Men hvad vil det sige? Alle vores elartikler kommer fra anerkendte producenter og danske grossister. Det betyder, at de elartikler, vi har på lager normalt bliver solgt fra virksomhed til virksomhed og derfor bliver benyttet af professionelle installatører og håndværkere. Hos GreenDozer.com kan du nu også som privatperson få fingrene i professionelle elartikler til dine projekter. Du bør dog være opmærksom på, at det ikke er alle elinstallationer, som du selv må udføre.  

 

Det må du selv  

 

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen er der nogle elinstallationer, du gerne selv må udføre i dit hjem. Det drejer sig om:  

 

  1. Udskiftning af afbryder: Du må gerne udskifte din normale afbryder til en med lysdæmpning.  
  2. Trækning af ledninger: Det gælder dog kun ledninger, der trækkes fra stikkontakter og lampeudtag. 
  3. Tilslutning af køleskab: Du må gerne selv tilslutte og afkoble dit køleskab, når det skal udskiftes.  
  4. Tilslutning af ovn, komfur og emhætte: Du må dog kun tilslutte disse tre selv, hvis du kan gøre det uden brug af værktøj, og hvis de er udstyret med en stikprop.  
  5. Montering af lamper: Du må selv hænge lamper op og montere dem. Men kun hvis der allerede er lavet udtag.  
  6. Udskiftning af opvaskemaskine: Du må selv udskifte din opvaskemaskine, men kun hvis den nye og den gamle har stikprop og en stophane. 
  7. Udskiftning af stikkontakt: Du må ikke lave en ny stikkontakt et nyt sted i huset, men du må gerne udskifte den gamle.  
  8. Udskiftning af stikprop: Du må gerne selv udskifte stikproppen på dine elartikler, så den passer i din stikkontakt. Du bør dog være opmærksom på, at hårde hvidevarer skal have jordtilslutning.  
  9. Udskiftning af ventilator: Du må gerne skifte din ventilator på eksempelvis badeværelset selv, men kun hvis den har en stikprop.  
  10. Installation af vaskemaskine og tørretumbler: Disse to må du selv installere og skifte forudsat, at de har stikprop.  

 

Fælles for de mange elinstallationer, du selv må udføre i hjemmet, er altså, at elartiklerne skal have en stikprop, og at der allerede skal være eksisterende udtag lavet af en elektriker.  

 

Køb elartikler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Elartikler hos GreenDozer.com er ikke hvilke som helst elartikler. Det er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Det er varer, som grossisterne samt producenterne ikke kan få solgt, og derfor vil ende deres dage i skraldespanden. Når du handler hos GreenDozer.com, redder du de mange elartikler fra at blive skrottet og du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark.