Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Tavler og kasser

Hvad leder du efter?

Eltavler, gruppetavler og el kasser  

Elektricitet er ikke noget, der skal tages let på. Lige så snart der arbejdes med elektricitet, bør du altid være ekstra forsigtig og grundig, når det kommet til elektriske installationer lige fra opsætning af lamper til montering af tavlemateriel. Og særligt tavlemateriel samt tavler og el kasser spiller en stor rolle i den generelle el-sikkerhed i bygninger og boliger.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af tavler og kasser til elinstallationer. Men det er ikke hvilke som helst tavler og kasser, som du finder her hos os. Der er nemlig tale om alt fra gruppetavler til kabelskabe og byggestrømtavler, som alt sammen er helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Det betyder, at du kan gøre en rigtig god handel og redde varerne fra skrot.  

Gruppetavler 

Gruppetavler bruges til at samle elektriciteten ét sted, når den føres ind i boligen. Det er så fra gruppetavlen, at elektriciteten fordeles ud til boligens forskellige rum og funktioner eksempelvis til belysning og køkkenapparater. I princippet er en gruppetavle en eltavle uden alle tavlekomponenterne. Fordelen ved en gruppetavle er, at den kan tilpasses særlige behov og installationer.  

Kabelskabe og kasser 

Kabelskabe bliver brugt til tele-, fiber-, el-, og TV-installationer. De placeres på offentlige områder som eksempelvis på gadehjørner og bruges til at forbinde forbrugerne med forsyningsselskaber.  

Eltavler  

Eltavler er måske den vigtigste del af elinstallationerne i en bolig. Der er her elforsyningen fra kabelskabe kommer ind til boligen, men det er også eltavlen, der sørger for, at boligen faktisk er godt beskyttet mod fejl i de elektriske installationer. Det er nemlig i eltavlen, at sikringer og fejlstrømsafbrydere er placeret, og som alle er med til at slå fra ved overbelastning af systemet. 

Byggestrømstavler

Byggestrømstavler benyttes på byggepladser, når det laves en midlertidig aftale omkring byggestrøm, som er særlig strømforsyning til netop byggepladser. Byggestrøm er midlertidige eltavler, der kan klare kapaciteten af strøm, som er nødvendig på en byggeplads  

Køb eltavler og kasser til elinstallation hos GreenDozer.com og bekæmp strøm 

Når du køber tavler og kasser til elinstallation hos GreenDozer.com, bidrager du faktisk til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du, fordi nye, overskydende varer ofte ender som skrot rundt omkring på de danske lossepladser. Det gør de simpelthen, fordi grossisterne nogle gange ikke kan få afsat deres varer til deres faste kunder. Det betyder, at de brænder inde med varerne og i sidste ende ikke ser andre muligheder end at skille sig af med dem – og det sker ofte ved skrotning. Det er en skam og et stort ressourcespild, og derfor kan du også købe nye, overskydende varer såsom tavler og kasser til elinstallation med besparelser helt op til 90%. Du kan altså gøre en god gerning og en god handel, når du handler hos os. 

Vil du vide mere omkring bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, og hvorfor det egentlig er så vigtigt, kan du læse mere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og gode tilbud.