Skip to content

Byggestrømstavler

  Byggestrømstavler   En moderne byggeplads er i dag ikke meget værd uden en solid forsyning af strøm. Ja, faktisk er byggepladser nærmest afhængige af strøm til elværktøj og arbejdsbelysning. Det løber dog hurtigt derudaf, hvis du er ved at renovere eller b...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Byggestrømstavler  

En moderne byggeplads er i dag ikke meget værd uden en solid forsyning af strøm. Ja, faktisk er byggepladser nærmest afhængige af strøm til elværktøj og arbejdsbelysning. Det løber dog hurtigt derudaf, hvis du er ved at renovere eller bygge nyt hus og der bruges strøm fra tidlig morgen til sen aften. Men også på store byggepladser, kan der være tryk på. Derfor er det heldigvis muligt at få, det der kaldes byggestrøm.  

Byggestrøm er en midlertidig aftale omkring elforsyning til byggeriet, men til en særlig lav elpris. Det er stort set altid bygherren, der står for denne udgift. Byggestrøm bruges altså til at etablere et midlertidig strømforsyningsanlæg på byggepladser, og for at det kan lade sig gøre, kræver det blandt andet, at der bliver etableret og opsat byggestrømstavler. Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af byggestrømstavler til ethvert projekt. Men det er ikke hvilke som helst byggestrømstavler. Alle vores tavler er nemlig helt nye, overskydende materiel fra anerkendte danske grossister og byggemarkeder. Du kan derfor få fingrene i byggestrømstavler i bedste professionelle kvalitet til knivskarpe priser. 

Krav til byggestrømstavler 

Der sker rigtig mange ting på en byggeplads, og der kan gå meget galt. Der er derfor særlige krav til byggestrøm, som blandt andet skal sættes op af en autoriseret elektriker. Byggestrøminstallationen skal ligeledes tilses hver tredje måned for at sørge fore at sikkerheden er i orden. Der er derfor også særlige krav til byggestrømstavler 

CE-mærkning af byggestrømstavler 

Byggestrømstavler skal blandt andet være CE-mærket. Men hvad betyder det så? Når byggestrømstavler er CE-mærket, er det ensbetydende med at alle direktiver og retningslinjer, der har med sikkerhed at gøre, er opfyldt. CE-mærkningen er nemlig en mærkning som bruges til sikkerhedsudstyr, elektrisk udstyr og byggeprodukter. Det garanterer, dig at producenten opfylder sikkerhedskravene for produktet. Det betyder faktisk også at byggestrømstavler, som ikke opfylder sikkerhedskravene fra CE-mærkningen, ikke må bruges. 

Sikring af byggestrømstavlen 

Udover at byggestrømstavlen skal være sikkerhedsmærket, skal den også være sikret på byggepladsen. Det betyder, at den skal være sikret mod væltning. Derudover skal den placeres således, at den er let at tilgå og let at betjene. Der må derfor ikke stilles byggemateriel eller andet foran byggestrømstavlen. Pladsen foran den skal være ryddet. 

Stikkontakter i byggestrømstavler 

Stikkontakterne i byggestrømstavler skal også være sikret. Det vil sige, at de skal være beskyttet mod indirekte berøring og have en fejlstrømsafbryder af typen HFI eller HPFI. Sådan afbryder beskytter mod elektrisk stød, hvis der er forskel på strømmen, som løber ind og ud af stikkontakten. Fejlstrømsafbryderen sørger for, at strømmen bliver afledt af anden vej og slår fra, så du og andre ikke får stød. Der er altså sikringer i byggestrømstavler. Springer der en sikring, må du kun udskifte den en enkelt gang. Springer den igen, skal du kontakte en autoriseret elinstallatør til at kigge på byggestrømstavlen.  

På byggestrømstavler er der også stikkontakter, som er beregnet til, at du kan tilslutte andre tavler. Disse stikkontakter har ikke en fejlstrømsafbryder, og der må derfor udelukkende tilsluttes andre tavler og IKKE andet elektrisk udstyr eller materiel. Stikkontakter til andre tavler er altid mærket med en advarsel, hvor der står, at den kun må benyttes til forsyning af andre tavler.  

Aflåselige afbrydere på byggestrømstavler 

Det er ved byggestrømstavlerne, at strømmen til hele byggepladsen løber igennem. Det er derfor et krav at alle byggestrømstavler har aflåselige afbrydere, så det er muligt at afbryde strømmen, skulle det blive nødvendigt.  

Køb byggestrømstavler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af byggestrømstavler hos ProffOutet.com, gør du faktisk en helt særlig handel. Du kan nemlig spare helt op til 90 %, da vores byggestrømstavler er spritnye, overskydende varer fra danske grossister. Og netop det, at der er tale om nye, overskydende varer, betyder faktisk, at du redder varerne fra skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark.