Skip to content

PL rør

Kompaktlysstofrør PL rør, kompaktlysstofrør, kompaktrør eller CLF rør – alle disse er forskellige navne for samme lyskilde. PL rør eller kompaktlysstofrør er de mest brugte, mens CFL er en forkortelse for det engelske navn Compact Fluorescent Lamp. Uanset hvad du k...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Kompaktlysstofrør

PL rør, kompaktlysstofrør, kompaktrør eller CLF rør – alle disse er forskellige navne for samme lyskilde. PL rør eller kompaktlysstofrør er de mest brugte, mens CFL er en forkortelse for det engelske navn Compact Fluorescent Lamp. Uanset hvad du kalder det, så har vi hos GreenDozer et bredt og billigt udvalg af kompaktlysstofrørene.

PL rør fra anerkendte producenter

Philips er en af det største producenter af lyskilder og har også specialiseret sig i PL rør. Hos GreenDozer.com kan du købe Philips CLF rør til ultra billige priser.

Hvad er et kompaktrør?

Et kompaktlysstofrør er netop som navnet lyder et lysstofrør, der er bøjet sammen og derfor er kompakt. PL røret er en lyseffektiv lyskilde, som bruger op til 75% mindre energi og har ca. 8 gange længere levetid end den traditionelle elpære.

PL røret kan bruges mange af de steder, hvor en traditionel elpære anvendes pga. dets kompakte størrelse. Sørg dog altid for at lysarmaturet og lyskilden passer til hinanden. Hvis du i forvejen har en lampe med E27 pærer, kan du altså ikke direkte skifte ud med et kompaktrør. Kompaktlysstofrøret er dog mest anvendt steder, hvor der er behov for meget lys, da det giver et skarpt lys. Kompaktlysstofrøret er et godt valg på eksempelvis kontorer eller andet erhverv, hvor et godt arbejdslys er afgørende, og hvor lyset skal være tændt i længere perioder.

2 pins eller 4 pins

Der findes to hovedtyper af kompaktlysstofrør:

  • PL rør med 2 pins
  • PL rør med 4 pins

Pins eller stifter sidder i soklen. Her skal man vælge den type, som passer sammen med det lysarmatur, kompaktrøret skal sidde i. Ligeledes findes der forskellige sokkeltyper som:

  • 2G7
  • 2G11
  • G23
  • G24D
  • … og mange flere

Så kig efter, hvilken type PL rør, du skal bruge i dit armatur. Dernæst skal du finde et PL rør med den rette lysstyrke (Lumen).

Køb PL rør til billige priser hos GreenDozer.com og red en overskudsvare

Køb kompaktlysstofrør hos GreenDozer og bidrag til et mere bæredygtigt Danmark. GreenDozer handler med overskudsvarer. Overskudsvarer er helt nye varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud og derfor ville være nødt til at skrotte. Det kan være sæsonvarer, varer, hvor deres kunder har svigtet, eller varer, som optager plads på lageret, der skal bruges til nye varer.

Derfor sælger vores sælgere dem billigt hos GreenDozer for at undgå, at varerne skal skrottes. Det gavner både vores kunder, vores sælgere og miljøet!

Ledte du efter LED pærer eller LED lyssstofrør, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette til billige priser.