Skip to content

LED pærer

  LED pærer – det energivenlige valg LED pærer er det energieffektive valg af elpærer af to årsager; LED pærer holder længere end traditionelle halogenpærer LED pærer bruger ikke lige så meget strøm på at producere samme lysmængde som traditionelle lyski...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (80)

Sorter efter

Pris pr. stk

345,33 DKK 276,26 DKK
Kun  34,53 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. pk

1.177,73 DKK 942,18 DKK
Kun  117,77 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

44,00 DKK 35,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

18,74 DKK 14,99 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

15,93 DKK 12,74 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

40,00 DKK 32,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

13,48 DKK 10,78 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

120,01 DKK 96,01 DKK
Kun  12,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

55,00 DKK 44,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

29,00 DKK 23,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

23,06 DKK 18,45 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

20,76 DKK 16,61 DKK

Lev. omk. tillægges

 

LED pærer – det energivenlige valg

LED pærer er det energieffektive valg af elpærer af to årsager;

  1. LED pærer holder længere end traditionelle halogenpærer
  2. LED pærer bruger ikke lige så meget strøm på at producere samme lysmængde som traditionelle lyskilder

Derfor er det på længere sigt både billigere for pengepungen og bedre for miljøet af vælge LED lyskilder.

Hos GreenDozer.com forhandler vi LED pærer fra anerkendte danske grossister, producenter og byggemarkeder. Vi sælger både basisvarer og overskudsvarer. Overskudsvarer er helt nye, ubrugte pærer, der ellers ville have endt deres dage i skraldespanden, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem. Vi har således et stort udvalg til ekstra skarpe priser!

LED pærer er billigere på sigt

Hvem vil ikke gerne spare penge på elregningen? LED pærer er utroligt energibesparende. Vælger du eksempelvis at skifte en ganske almindelig halogenpære ud med en LED-pære, der har samme lysstyrke, kan du gå ud fra en strømbesparelse på svimlende 80 %. De fantastisk effektive pærer er dog en anelse dyrere end halogenpærer i indkøbspris. Det har dog ingen betydning på sigt, da denne type lyskilde har ualmindeligt lang levetid – ja faktisk kan LED pærer og LED lysstofrør holde i alt fra 10-30 år, hvis ikke længere.

En LED-pære anses nemlig for opbrugt, når lysstyrken er faldet med 20 %. Det betyder dog ikke, at pæren er totalt færdig. Den lyser blot mindre kraftigt. Hvis du kan leve med det, kan den ofte holde en rum tid endnu. En almindelig glødepære har en levetid på 1.000 timer, mens en almindelig halogenpære har en levetid på 2.000 timer. En LED pære har en levetid på 15.000-50.000 timer.

Hvad står LED for?

LED står for de engelske ord: Light Emitting Diode, som på godt dansk blot betyder lysdiode. Navnet kommer af, at LED pærer benytter en elektrisk diode til at genere lys, når denne tilsluttes strøm. Omsætningen til lys er utroligt effektiv, hvilket gør LED-pærer særdeles attraktive.

Derfor skal du vælge LED pærer

Der er faktisk næsten kun fordele ved at vælge LED. Den eneste ulempe er, at LED pærer er lidt dyrere i indkøb end traditionelle halogenpærer. Du får her 6 gode grunde til, hvorfor du bør skifte til LED.

  • Du sparer mange penge på elregningen
  • Der er minimal brandrisiko med LED, da pæren ikke bliver varm
  • Elpæren tænder med det samme – du skal ikke vente på, at få lys ligesom med sparepærer
  • Du skåner miljøet for kviksølv, da dette ikke findes i LED lyskilder, og du sparer miljøet for ekstra CO2-udledning, da den kun bruger lidt strøm, når den er tændt
  • Den holder meget længere end en traditionel elpære, og har hurtigt tjent sig hjem
  • LED pærer er gode til ude- såvel som indebelysning

 

Vælg den rette LED lyskilde

LED lyskilder findes i lige så mange udgaver som traditionelle lyskilder. Du kan få både LED lysstofrør, LED spots og LED pærer. Derfor skal du selvfølgelig først og fremmest vælge den rette type LED lyskilde.

Vælg en LED pære med det rette lys

Dernæst skal du finde en elpærer, der afgiver den rette mængde lys til pærens formål. Hvor skal elpæren bruges, og hvad skal du lave i rummet eller ved bordet, den skal være over? Skal den skabe en hyggelig atmosfære? Give et godt arbejdslys? Skal den være dæmpbar? Når du kender svarene på disse spørgsmål, skal du kigge på pærens lumen. Måske er du vant til at kigge på mængden af watt, men det fortæller dig desværre ingenting med LED lyskilder.

Er du klar til at skifte til LED, men gerne vil sikre dig, at du får lige så meget lys ud af din nye elpærer som din gamle? For når du skifter fra en halogenpære til en LED pære, skal du kigge på lumen i stedet for watt for at købe en pære med den rette styrke.

Vi har lavet en guide om lumen, watt og de andre begreber indenfor lys for at hjælpe dig med at lave det rette valg.

Vælg en LED pære med den rette sokkel

Det er selvfølgelig vigtigt, at din nye LED lyskilde passer i fatningen på din lampe. En fatning passer sammen med en sokkel. Derfor skal du gå efter en LED pære med samme sokkel, som lampens fatning. De mest gængse fatninger er:

 

Køb dine LED pærer online hos GreenDozer

Hos GreenDozer forhandler vi både basisvarer og overskudsvarer. Basisvarer er produkter, som grossister, byggemarkeder og producenter forhandler nu og her. Overskudsvarer er produkter, som vores sælgere af den ene eller anden grund skal have solgt fordi, de skal bruge lagerpladsen. Derfor er disse varer i overskud. Overskudsvarer er helt nye varer, som aldrig har været ude af pakken, og som derfor ikke fejler noget.

Når du køber en overskudsvare hos GreenDozer redder du denne vare fra skrot og hjælper miljøet. Desuden kan du købe overskudsvarerne til billige priser, da vores sælgere gerne vil hurtigt af med dem. Hos os får du fri fragt og hurtig levering!