Skip to content

Lyskilder

  Stort udvalg af lyskilder LED pærer, lysstofrør, halogenpærer og mange andre former for lyskilder finder du her hos GreenDozer fra kendte producenter til ultraskarpe priser. Det betyder lyskilder i høj kvalitet til billige penge. Uanset om du er privat- eller erhver...

Mest populære varer

 

Stort udvalg af lyskilder

LED pærer, lysstofrør, halogenpærer og mange andre former for lyskilder finder du her hos GreenDozer fra kendte producenter til ultraskarpe priser. Det betyder lyskilder i høj kvalitet til billige penge. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, må det være noget, du kan bruge.

Lyskilder er mange forskellige ting, og har forskellige formål rundt omkring i huset. Derfor har vi hos GreenDozer et stort udvalg af lyskilder:

 

Typen af lyskilde skal selvfølgelig først og fremmest passe i lampen – så skal du købe lyskilde til et lysarmatur, skal du bruge et lysstofrør med eller uden LED, og skal du købe til en pendellampe, skal du bruge en elpærer.

Når du har fundet den rette type lyskilde, skal du overveje, hvilket lys, du gerne vil have, at lyskilden afgiver. Der er nemlig stor forskel på elpærer med eller uden LED, sparepære, halogenpære osv.

Du kan finde hjælp til at vælge den rette elpærer i vores guide.

Philips, Osram og andre producenter af høj kvalitet

Måske tænker du, at en pære ”bare” er en pære, men faktisk er det et meget teknisk produkt. Derfor forhandler vi selvfølgelig lyskilder fra producenter, som lægger mange ressourcer i udviklingen af deres produkter, hvilket giver lyskilder af høj kvalitet. Hos GreenDozer kan du for eksempel købe lyskilder fra Philips, Osram og Lite bare for at nævne nogle af de helt store spillere på markedet. Vælger du en af vores overskudsvarer, får du tilmed lyskilden til en ultraskarp pris.

Energivenlige lyskilder - LED

De gammeldags lyskilder var og er (for man kan stadig købe dem) store energisyndere. Derfor blev LED lyskilderne opfundet. LED står for lysdiode (Light Emitting Diode på engelsk). Når der tilføres strøm til LED-pæren, begynder lysdioden at lyse takket være elektromagnetiske bølger, der skaber energi, som lyser. Denne proces er utroligt effektiv og derved energibesparende. Det betyder, at LED-pærer bruger mindre strøm end halogenpærer.

En LED lyskilde er en smule dyrere end en halogenlyskilde. Til gengæld holder de op til 40 gange så længe, hvilket også gør LED lyskilderne mere energivenlige.
Denne form for lyskilde afgiver nærmest heller ingen varme. Alle, som har skulle skifte en gammeldags elpære, har prøvet at brænde sig på den, fordi den blev utrolig varm.

Køb lyskilder online hos GreenDozer

Lyskilder er helt oplagte produkter at købe online, da du kan vælge lyskilden helt ud fra tekniske specifikationer så som:

  • Sokkel (eksempelvis e14, e27, gu10 osv)
  • Lumen
  • Watt
  • Ra-værdi
  • Kelvin
  • Og Lux, hvis det skal være meget lysteknisk

 

Overskudsvarer er lig med god kvalitet til billige penge

Undrer du dig over vores ekstremt billige priser? Det er der en god forklaring på! Vi forhandler nemlig overskudsvarer fra anerkendte grossister, producenter og byggemarkeder – og det gør vi også indenfor lyskilder. Overskudsvarer er helt nye varer, som vores sælgere ellers havde været nødsaget til at skrotte, hvis ikke de havde mulighed for at sætte dem til salg hos os. Derfor er priserne også ekstra skarpe.

Det er således både et billigt og bæredygtigt valg for dig som kunde at købe overskudsvarer hos os, da du redder en helt ny og ubrugt vare fra skrot. Når du køber lyskilder og pærer hos GreenDozer.com, er det derfor ikke kun godt for pengepungen. Du gør faktisk også en god gerning og hjælper med at bekæmpe skrot, og du bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark.

Billige pærer med fri fragt

Hos GreenDozer køber du altid varer med fri fragt. Vi har en hurtig leveringstid på 1-3 arbejdsdage, så du hurtigt og fragtfrit modtager dine lyskilder.