Skip to content

Varmekabler

Geniale varmekabler Varmekabler er utroligt smarte. De er nemlig helt formidable til frostsikring af blandt andet rør. Det er nemlig sådan, at uanset hvor godt du nu engang har formået af isolere dine udsatte rør, så kan de fryse til, når temperaturen i omgivelserne ...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

561,00 DKK 448,80 DKK
Kun  56,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

710,00 DKK 568,00 DKK
Kun  71,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

161,00 DKK 128,80 DKK
Kun  16,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. mtr

167,00 DKK 133,60 DKK
Kun  16,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

109,00 DKK 87,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Geniale varmekabler

Varmekabler er utroligt smarte. De er nemlig helt formidable til frostsikring af blandt andet rør. Det er nemlig sådan, at uanset hvor godt du nu engang har formået af isolere dine udsatte rør, så kan de fryse til, når temperaturen i omgivelserne er under frysepunktet over en længere periode. Det er særligt vandrør såsom udvendige vandrør, der er udsatte for frostsprængninger – og det kan give store skader og koste dyrt, når og hvis de sprænger. Heldigvis er varmekabler en super fleksibel løsning til at forebygge frostskader. 

Hos GreenDozer.com finder du varmekabler i høj kvalitet fra anerkendte, danske grossister. Men det er faktisk ikke hvilke som helst varmekabler. Det er nemlig alle sammen helt nye, overskydende kabler. Det betyder, at du kan få fingrene i kvalitetsvarmekabler til knivskarpe priser. Men hvor giver det egentlig mening at bruge et varmekabel? Er det kun til frostsikring af rør? 

Sådan bruges varmekabler

Varmekabler bruges ikke kun til frostsikring af rør, men også til frostsikring af ramper og nedkørsler, frostsikring af nedløb, tag- og skotrender, og sidst men ikke mindst bruges varmekabler faktisk også til direkte virkende gulvvarme i små rum såsom vådrum. Det er faktisk, fordi varmekabler er helt unikke og både kan bruges til frostsikring og opvarmning. De bruges dog hovedsageligt til frostsikring. 

Det skal du overveje

Der findes to typer af varmekabler, nemlig varmekabler til faste installationer og varmekabler med stikprop til at proppe direkte i stikkontakten. Dette varmekabel egner sig til midlertidigt behov og installation. Varmekabler til faste installationer skal monteres direkte på dit elnetværk. De to typer varmekabler adskiller sig dog også på andre punkter. Varmekabler med stikprop bruges nemlig ofte til frostsikring, hvor dem til fast installation typisk anvendes ved el-gulvvarme i små rum og lokaler.  

Når du har fundet ud af, hvilken type varmekabel du har brug for, skal du også overveje, hvor mange watt det er nødvendigt med. En god huskeregel er, at varmekabler til gulvvarme er med 20 watt per meter, da det giver en rigtig effektiv og behagelig opvarmning af gulvet. Skal varmekablerne bruges til frostsikring, kan du sagtens vælge et med lavere watt per meter – du sparer ovenikøbet penge på elregningen ved at vælge et kabel med lavere watt. Det er desuden en rigtig god idé, at vælge et kabel med lidt ekstra længde. 

Køb varmekabler hos GreenDozer.com og bekæmp

Ved køb af varmekabler hos GreenDozer.com gør du en rigtig god gerning. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan kan det, at købe nye varer være bæredygtigt, tænker du nok? Hos GreenDozer.com er alle vores vare nye, overskydende varer – og overskydende varer, har det desværre ofte med at blive skrottet, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres sædvanlige kunder. Du redder altså en vare fra skrot, når du køber dit varmekabel hos GreenDozer.com. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på nye, overskydende varer.