Skip to content

Gummikabler

  Gummikabel til industri Gummikabler er ikke som almindelige ledninger og kabler. Gummikabler anvendes nemlig hovedsageligt i industrien og i virksomheder, hvor de anvendes til maskiner og køleanlæg. Hvorfor købe gummikabler? Et gummikabel er mere robust end alminde...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. meter

8,50 DKK 6,80 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Gummikabel til industri

Gummikabler er ikke som almindelige ledninger og kabler. Gummikabler anvendes nemlig hovedsageligt i industrien og i virksomheder, hvor de anvendes til maskiner og køleanlæg.

Hvorfor købe gummikabler?

Et gummikabel er mere robust end almindelige plastkabler. De er mere solide og kan tåle store temperaturforskelle på grund ag gummiets egenskaber. Gummikabler er resistente overfor fedt og olie (med måde), og de fleste gummikabler egner sig til udendørs brug.

Derfor egner gummikablerne sig godt til industrien.

Vælg det rette gummikabel

Ligesom med alle andre overskudsvarer og genbrugsvarer i et forsøg på at bekæmpe skrot i byggebranchen. Ved at købe gummikabler som overskudsvarer, får du en spritny vare, som aldrig har været brugt, men som stod til at blive skrottet, simpelthen fordi den var i overskud hos forhandleren eller grossisten. Det synes vi hos GreenDozer er spild – og det gør vores sælgere også!

Læs mere her, om hvorfor vi bekæmper skrot.