Skip to content

Forlængerledninger

Forlængerledninger – det uundværlige supplement  De er korte, de er lange. De er tynde, de er tykke. De kommer i forskellige farver og forskellige materialer. Det er naturligvis forlængerledninger, der er tale om. Redningen til dine korte ledninger og dine frustrat...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Forlængerledninger – det uundværlige supplement 

De er korte, de er lange. De er tynde, de er tykke. De kommer i forskellige farver og forskellige materialer. Det er naturligvis forlængerledninger, der er tale om. Redningen til dine korte ledninger og dine frustrationer over, at stikkontakterne ikke ligefrem er placeret de mest optimale steder. Forlængerledninger er mildest talt uundværlige, om det er i hjemmet eller i erhvervsøjemed. De gør det nemlig muligt at trække strøm til steder, hvor det ellers ikke havde været muligt. Eksempelvis ude i haven, når du den der ene gang om året får dig taget sammen til at klippe hækken med den elektriske hækklipper. 

Hos GreenDozer.com finder du forlængerledninger i bedste kvalitet. De er dog noget helt særligt. Alle vores forlængerledninger såvel som alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra danske grossister og byggemarkeder. Der er derfor rig mulighed for at gøre en knaldgod handel og få fingrene i kvalitetsforlængerledninger. 

Forskellen på indendørs- og udendørs forlængerledninger 

Det er sådan med forlængerledninger, ligesom det er med almindelige ledninger og kabler, at nogle må bruges udendørs og andre kun må bruges indendørs. Der er altså tale om udendørs- og indendørsforlængerledninger. Men hvad er forskellen helt præcist? Den største forskel på forlængerledningerne er selve isoleringen. Til udendørs brug skal de nemlig kunne holde til lidt af hvert lige fra fugt til svingende temperaturer og masser af varme. Sollys kan nemlig nedbryde isoleringen på en almindelig indendørs forlængerledning, hvilket blandt andet er grunden til at denne ikke bør bruges udenfor. Nedbrudt isolering kan blotte forlængerledningens metalledere og udgøre en sikkerhedsrisiko.  

Jordtilslutning 

Derudover kommer forlængerledninger med og uden jordtilslutning. En forlængerledning med jordtilslutning kan holde til en langt større belastning og er at foretrække til brug ved maskiner. Derfor ser du også at størstedelen af udendørs forlængerledninger kommer med jord. Indendørs forlængerledninger kan fås med og uden jord, og her kommer det an på, hvad du skal bruge dem til. Skal du blot bruge en forlængerledning til en lampe, er det ikke nødvendigt med jordtilslutning. Du kan se om dine forlængerledninger har jord, hvis hunstikket har tre indgange og ligner en lille, glad smiley.  

Køb forlængerledninger hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af forlængerledninger hos GreenDozer.com, kan du gøre en helt særlig handel. Du kan nemlig både spare en god portion penge og samtidig bidrage til mere bæredygtighed i Danmark. Det er nemlig sådan, at alle vores forlængerledninger er nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Men hvad vil det sige, at det er overskydende varer? Nye, overskydende varer er spritnye varer som grossisterne og byggemarkederne af den ene eller anden grund simpelthen ikke kan få solgt til deres faste kunder. Efter at være brændt inde med dem i en rum tid, ender disse ellers fejlfrie varer med at blive skrottet. Det er spild, og du kan derfor hjælpe os med at redde varerne fra skrot ved at købe nye, overskydende varer her hos GreenDozer.com.