Skip to content

Ledningstyller og opmærkning

  Ledningstylle og materiel til opmærkning af kabler     Det der med et virvar af kabler og ledninger i diverse elinstallationer, kan for de fleste nok godt få de små grå til at springe frem. For hvad hører til hvor, og kan du godt fjerne den ene ledning før den...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (9)

Sorter efter

Pris pr. stk

0,93 DKK 0,74 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,26 DKK 1,01 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,73 DKK 1,38 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,44 DKK 1,15 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,20 DKK 0,96 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,35 DKK 1,08 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,04 DKK 0,83 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,04 DKK 0,83 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

0,39 DKK 0,31 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Ledningstylle og materiel til opmærkning af kabler  

 

Det der med et virvar af kabler og ledninger i diverse elinstallationer, kan for de fleste nok godt få de små grå til at springe frem. For hvad hører til hvor, og kan du godt fjerne den ene ledning før den anden, når du ikke ved, hvor de fører hen? Med opmærkning af kabler bliver det hele nu engang meget nemmere. Det gør det nemlig muligt at identificere, hvor kablerne hører til i en fart.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af materiel til opmærkning af kabler. Men det er faktisk ikke hvilket som helst materiel til opmærkning. Som noget helt særligt består vores sortiment nemlig af nye, overskydende varer fra danske grossister og producenter. Det betyder, at du kan gøre en rigtig god handel og redde varerne fra skrot. 

 

Opmærkning af kabler  

 

Opmærkning af kabler i elinstallationer er næsten en nødvendighed – særligt i installationer med masser af kabler og ledninger. Det er nemlig altid rart at kunne få et hurtigt overblik over, hvad ledningerne er til uden, at du skal bruge al for meget krudt på at gætte dig til det. Det er særligt nyttigt i store installationer i eksempelvis industrien. Med kabelopmærkning er det muligt at sætte en lille markør på ledningen, der markerer dens formål. Kabelopmærkning kan trykkes direkte på ledningen ved hjælp af det, der kaldes fladtrykte krympeslanger.   

 

Ledningstylle 

 

En ledningstylle bruges til nem indføring af kabler og ledninger. Den bruges når en ledning afisoleres, og du har en flertrådet leder, der ikke er beskyttet, og som skal indsættes i en skrueterminal. Ledningstyller anvendes rigtig ofte ved eksempelvis gruppetavler, elektriske kontrolpaneler samt ved automatsikringer og elektrisk udstyr, hvor der er nødvendigt med en flertrådet leder til at fuldføre installationen.  

 

Ledningstyllen placeres under en skrueklemme. Når ledningen monteres under skrueklemmen spredes lederne i ledningstyllen naturligt under presset fra den. Det smarte ved ledningstyllens cylinderformede design er, at den opfanger alle trådene, når skrueklemmen strammer op omkring den. Det er med til at sørge for, at lederne ikke kommer på vildspor og forringer kvaliteten af forbindelsen eller gør det muligt for kortslutninger at opstå.  

 

Køb ledningstylle og materiel til opmærkning hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber ledningstyller og opmærkning til kabler hos GreenDozer.com, ja så gør du faktisk en ganske særlig handel. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark samtidig med, at du gør et godt køb. Det er nemlig sådan, at al opmærkning og alle ledningstyller faktisk er overskydende varer fra grossister og producenter. Men hvad betyder det så? Overskydende varer er varer som grossisterne ikke kan komme af med til deres faste kunder. De brænder derfor sommetider inde med dem og ser ikke andre løsninger end at skrotte dem nu, hvor de ikke kan få dem solgt.  

 

Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot i byggebranchen, og derfor kan du hos os købe nye, overskydende varer til fordelagtige priser. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere her. Du kan også holde dit opdateret på knaldgode tilbud og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.