Skip to content

Forskruninger

Forskruninger – praktiske kabelforskruninger   Det er er faktisk en lille smule forskruet, at termen forskruninger henviser til flere forskellige ting. Forskruninger kan nemlig referere til forskruninger inden for VVS-artikler; nemlig forskruninger der benyttes ved...

Mest populære varer

Forskruninger – praktiske kabelforskruninger  

Det er er faktisk en lille smule forskruet, at termen forskruninger henviser til flere forskellige ting. Forskruninger kan nemlig referere til forskruninger inden for VVS-artikler; nemlig forskruninger der benyttes ved montering af blandingsbatterier på væg, men er faktisk også et begreb brugt inden for el-artikler og installationsmateriel. Her er det blot et andet ord for kabelforskruninger og kabelgennemføringer.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af kabelforskruninger i bedste kvalitet. Men det er faktisk ikke hvilke som helst forskruninger, du finder her hos os. Alle forskruninger er nemlig i topprofessionel kvalitet og kommer fra anerkendte grossister og byggemarkeder. Men det stopper ikke her. Alle forskruninger er spritnye, overskydende varer, hvilket betyder, at du kan gøre en knaldgod handel. 

Hvad er kabelforskruninger?  

Kabelforskruninger bruges ved indføring af kabler. De hjælper med at tætne kablerne ved samlinger, så skidt og snavs ikke trænger ind langs kablet. Forskruningen sættes på kablet og skrues dernæst fast i et gevind eller i en fatning. Er du lidt i tvivl om, hvordan det helt præcist fungerer, skal du blot forstille dig en lampe med en ganske almindelig fatning. På toppen af fatningen, der hvor ledningen går ud, sidder der en lille “dimmer”, som er spændt fast omkring ledningen. Den fungerer som en forskruning. Den slutter tæt om ledningen og skrues ned i fatningen.  

Kabelforskruninger kan hjælpe med at forlænge levetiden på din installation. Forskruningerne kan fås med forskellige tætningsgrader, der er afgørende for om de egner sig til udendørs- eller indendørsbrug. 

Hvad bruges forskruninger til?

Kabelforskruninger er faktisk utroligt alsidige, men typisk bruges de, når der skal laves kabelføring til lukkede eller forseglede områder og installationer. De bruges derfor både til almindelige 230V/400V installationer både i private hjem, kontorer og industri. Derudover bruges forskruninger også til datakommunikation, maskininstallationer og i en hel masse andre sammenhænge, hvor kabelsamlinger skal aflastes og tættes.

Det skal du være opmærksom på ved køb af forskruninger 

  1. Det er vigtigt at tage højde for kabeltypen inden, du vælger kabelforskruning.
  2. Overvej kablets tykkelse og materiale. 
  3. Det er særligt vigtigt at være opmærksom på kablets isolationsevne, da isolerede og u-isolerede kabler er vidt forskellige og derfor ikke stiller de samme krav til en forskruning. 
  4. Overvej miljøet. Skal kablerne og dertilhørende forskruninger bruges udenfor eller indenfor, og er der særlige krav til tætningsklassen (IP klassen) ? 

Køb forskruninger hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af forskruninger hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtig Danmark. Det er nemlig sådan, at vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. At varer er “overskydende” betyder, at grossisterne har for mange på lager i forhold til deres salg, også selvom varerne intet fejler. De kan simpelthen ikke få dem solgt. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte dem, og derfor ender i værste fald helt nye varer, der aldrig nogensinde har været pakket ud, som skrot. Det er en skam. Du kan derfor redde varerne fra skrot, når du handler hos GreenDozer.com og derved bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her