Skip to content

Varmeblæsere

Effektive varmeblæsere til billige priser En varmeblæser er en lille transportabel varmekilde, som hurtigt kan varme rummet op, den sættes i. En varmeblæser er eldreven og skal blot sættes til en stikkontakt, og så er den klar. Det betyder, at varmeblæseren er helt o...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

299,00 DKK 239,20 DKK
Kun  29,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.822,00 DKK 1.457,60 DKK
Kun  182,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Effektive varmeblæsere til billige priser

En varmeblæser er en lille transportabel varmekilde, som hurtigt kan varme rummet op, den sættes i. En varmeblæser er eldreven og skal blot sættes til en stikkontakt, og så er den klar. Det betyder, at varmeblæseren er helt optimal til at varme rum op, som du ikke bruger så ofte, eller som der ikke behøver være varme i særligt ofte. Varmeblæseren er perfekt til opvarmning af:

 • Campingvogn
 • Fortelt
 • Garage
 • Pavillon
 • Værksted
 • Sommerhus
 • Udestue
 • Kolonihave

Det danske vejr er oplagt til en varmeblæser

Vejret i Danmark er omskifteligt. Selv om sommeren kan der være 25 grader og fuld sol den ene dag, og 11 grader og overskyet den næste. Derfor er det rart at have en varmekilde, der øjeblikkeligt kan varme – og dét kan varmeblæseren.

En udestue er jo helt fantastisk til at nyde de lune og lyse sommeraftner, når terrassen er blevet for kølig. Men hvis hele dagen har været for kølig, vil det stadig være rart at kunne nyde de lange lyse aftener i udestuen. I så fald finder du bare varmeblæseren frem og på ingen tid, er rummet lunt og skønt at nyde aftenkaffen i.

Praktiske varmeblæsere

En varmeblæser er praktisk fordi den;

 • Er transportabel
 • Varmer hurtigt op

I kolonihaven, campingvognen eller værkstedet er det ikke nødvendigt med en permanent varmekilde, som for eksempel en radiator. Derfor er det smart, at en varmeblæser er transportabel og kan findes frem efter behov. Det kan tænkes, at du reparerer en cykel i værkstedet om efteråret – så vil det være skønt med ekstra varme fra en varmeblæser. Varmeblæsere findes desuden både i modeller, som skal i stikkontakten, men også batteridrevne. Så er du ikke begrænset af ledninger.

Ud over, at det er smart, at varmeblæseren er transportabel, varmer den også hurtigere op end en gammeldags radiator.

Brug en varmeblæser til tørring

Er du så uheldig at være ramt af en vandskade eller fugtskade, kan en varmeblæser hjælpe dig med at tørre skaden hurtigere. På samme måde som en hårtørrer tørrer hår hurtigere end det kan lufttørre. Husk dog, at fugten skal have et sted at forsvinde hen – ud ad åbne vinduer og/eller brug en affugter til at opsamle fugten.

Varmeblæserens funktioner

 • App eller WiFi
  Styr din varmeblæser fra telefonen, hvis du vælger en varmeblæser med App eller WiFi funktion. Så kan du varme værkstedet op, så der er klar til, at du kan gå i gang, når du kommer hjem fra arbejde.
 • El eller batteri
  Strømkilden er vel som sådan ikke en funktion, men ikke desto mindre er den en god idé at tage stilling til. Er der overhovedet en stikkontakt tilgængelig, hvor du har tænkt dig at bruge varmekanonen – eksempelvis er det ikke alle havepavilloner, der har strøm ført til.
 • Støjsvag
  Skal du bruge din varmeblæser ofte? Så kan det være en god idé at investere i en støjsvag model, så det ikke bliver et irritationsmoment. Når du kigger efter en støjsvag model, skal du kigge på varmeblæserens decibel (dB).
 • Intensitet
  Er det fint nok med en varmeblæser med ét blæserniveau eller et styrkeniveau? Eller vil det være rart med flere intensitetsniveauer, så den ikke nødvendigvis behøver at varme på 100%? Så er intensitetsniveauer en god ting at kigge efter også.
 • Tidsintervaller
  Nogle varmeblæsere kan sættes til at varme i tidsintervaller. Varmeblæseren er en forholdsvis dyr varmekilde, så hvis du har teenagere, der skal hygge i pavillonen, og du vil være sikker på, at varmeblæseren slukkes, kan du vælge en, der varmer i tidsintervaller, så du ikke bruger unødig strøm.
 • Temperatur
  Skal din varmeblæser have temperaturmåler? Så varmer varmeblæseren rummet op til en bestemt temperatur, ligesom vi kender det fra radiatorer, gulvvarme og andre primære varmekilder.
 • Industri varmeblæser
  En varmeblæser til industri er en utrolig kraftig varmeblæser. Den skal kunne varme en industrihal op, så her kan en almindelig varmeblæser ikke klare opgaven.

Når du skal vælge en varmeblæser, skal du kigge på effekten. Det er effekten, der afgør, hvor kraftig varmeblæseren er. Effekt måles i kW.

Køb overskudsvarer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Hos GreenDozer.com kan du hjælpe byggebranchen med at bekæmpe skrot. Vi forhandler overskudsvarer fra anerkendte grossister, producenter og byggemarkeder til fordelagtige priser. En overskudsvare er en vare, som producenten, forhandleren eller grossisten har i overskud og derfor står til at skulle skrottes.

Disse varer kan være i overskud af forskellige årsager. Måske har en kunde annulleret en eller flere ordrer. Måske er det sæsonvarer der er i overskud. Så ved at købe en overskudsvare, får du en helt ny vare med fuld reklamationsret til billige penge og hjælper samtidig miljøet ved at redde varen fra skrot. Det er win/win for alle parter.

Et mere permanent alternativ til varmeblæseren kan være elradiatoren. Du kan finde vores udvalg af elradiatorer her. Et permanent og miljøvenligt alternativ kan være en luft til luft varmepumpe. Og ønsker du at varme op på terrassen, kan du se vores udvalg af terrassevarmere her.