Skip to content

El apparater

    Smarte og praktiske el apparater    De første lamper på el kom til verden i 1875, og siden da er det gået stærkt – enormt stærkt. Der er ikke dét apparat, der snart ikke er koblet til el. Lige fra belysning over varmepumper til ventilatorer. Ja, fak...

Mest populære varer

 

 

Smarte og praktiske el apparater 

 

De første lamper på el kom til verden i 1875, og siden da er det gået stærkt – enormt stærkt. Der er ikke dét apparat, der snart ikke er koblet til el. Lige fra belysning over varmepumper til ventilatorer. Ja, faktisk er el blevet en af hverdagens selvfølgeligheder, som er gået hen og blevet helt uundværligt i stort set alle industrier og hjem – særligt i den vestlige verden. Og det er altså virkelig også mange fordele ved el. Det har nemlig ført skønne opfindelser med sig, der forsøder hverdagen.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af el apparater. Men de er faktisk ikke helt almindelige. Alle vores el apparater er nemlig nye, overskydende varer fra danske byggemarkeder og grossister. Det betyder, at du kan få spritnye el apparater til knivskarpe priser her hos os.  

 

Terrassevarmere 

 

Åh ja, terrassevarmeren. Det ultimative luksus el apparat til alle bosat på den nordlige halvkugle. Den forlænger sommeraftenenerne og varmer dig helt ind til benet, når solens lune stråler mister deres magt, når dagen går på hæld. En terrassevarmer giver ekstra varme, når det bliver køligere og gør det muligt for dig at opholde dig på terrassen lidt længere. Der findes flere typer blandt andet på gas og el, hvor dem på el er særligt praktiske til private hjem.  

 

Elhegn 

 

Elhegn er endnu en opfindelse, der er gjort mulig takket være elektricitetens udbredelse. De bruges hovedsageligt til indhegning af dyr, og er meget skånsomme, så dyrene ikke lider overlast. Det er en særdeles god måde at holde bestandens udbryderkonger inde på marken. Når du eller et dyr kommer i kontakt med hegnet, forårsager det et elektrisk stød – intet farligt, men nok til at du nok ikke ligefrem har lyst til at prøve igen. Det samme gælder for dyrene. Det er derfor en effektiv måde at holde dyrene inde på marken og faktisk også uvedkommende gæster ude. 

 

El radiatorer 

 

El radiatorer er utroligt smarte, da de er nemme at installere særligt i små rum og eksempelvis sommerhuse, hvor det ikke er muligt at få indlagt fjernvarme. El radiatorer er dog lidt specielle. Det er nemlig den dyreste form for opvarmning, du kan benytte, og det anbefales derfor kun at bruge el radiatorer som supplerende opvarmning i almindelige boliger.  

 

Køb el apparater hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber dine el apparater hos GreenDozer.com, kan du gøre en knaldgod handel og en rigtig god gerning. Du redder nemlig varerne fra at ende som skrot. Ja, du læste faktisk rigtigt. Det er nemlig sådan, at nye, overskydende varer i byggeindustrien ofte ender som skrot på lossepladserne. Simpelthen fordi grossisterne og byggemarkederne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder og derfor brænder inde med dem. De har derfor ofte ikke andre muligheder end at skille sig af med dem. Det er virkelig en skam og et stort spild. Derfor kan du redde varerne fra skrot, når du handler hos GreenDozer.com og samtidig spare op til 90 %.