Skip to content

Gruppetavler

  Praktiske gruppetavler i mange størrelser   Ingen moderne bolig uden elektricitet – men elektriciteten skal jo ind i boligen på en eller anden måde og samles et sted for at sikkerheden er i orden. Gruppetavlen er faktisk det sted, hvor al elektriciteten samles. F...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (72)

Sorter efter

Pris pr. stk

131,00 DKK 104,80 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

73,00 DKK 58,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

81,00 DKK 64,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

96,00 DKK 76,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

120,00 DKK 96,00 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

135,00 DKK 108,00 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

194,00 DKK 155,20 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

251,00 DKK 200,80 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

249,00 DKK 199,20 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

322,00 DKK 257,60 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

138,00 DKK 110,40 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

188,00 DKK 150,40 DKK
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

 

Praktiske gruppetavler i mange størrelser  

Ingen moderne bolig uden elektricitet – men elektriciteten skal jo ind i boligen på en eller anden måde og samles et sted for at sikkerheden er i orden. Gruppetavlen er faktisk det sted, hvor al elektriciteten samles. Fra gruppetavlen fordeles den så til de forskellige funktioner i boligen eksempelvis til køkkenapparater, lamper og ventilation. Men en gruppetavle er faktisk mere end det. Det indeholder en masse sikkerhedsforanstaltninger såsom sikringer, der alle sammen er koblet op til forskellige kredsløb i huset. 

En gruppetavle er altså en nødvendighed i enhver bolig og bygning for dens sags skyld. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af gruppetavler fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men det er ikke hvilke som helst gruppetavler. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer, som du kan få fat i til skarpe priser. Du bør af den grund også være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er en gruppetavle? 

En gruppetavle er i og for sig egentlig en eltavle men uden alle komponenterne. Det er ualmindeligt praktisk, hvis du har brug for en specialløsning, eller du simpelthen bare ikke kan finde nogle eltavler, der passer til dit behov. Det er desuden muligt at bygge flere gruppetavler sammen, hvis det er nødvendigt. Det kan det eksempelvis være i store erhvervsbygninger.  

De fleste gruppetavler er med en DIN-skinne, som er en skinne, der gør det muligt at montere og klikke forskellige komponenter på gruppetavlen. Det er lige netop dem, du kender fra eltavlen såsom HPFI-relæer og automatsikringer.  

Forstå beskrivelserne på gruppetavler 

Når du skal have fingrene i en gruppetavle, er der nogle begreber, der kræver lidt ekstra viden, hvis du ikke ligefrem er vant til at købe gruppetavler. En gruppetavle beskrives ofte med, hvor meget plads der er tilgængelig til DIN-skinnekomponenter. Til dette benyttes betegnelsen: Modul. Det vil sige, at et “modul” svarer til én DIN-skinnekomponent, som er 17,5 mm bred. For at lave en sammenligning, der gør det lidt mere konkret, kan du tænke på et almindeligt HPFI-relæ på 40 A til en ganske almindelig bolig. Sådan et er ofte fire moduler bred. Det vil altså sige, at det er 17,5 mm x 4 bred. Dette er et godt referencepunkt at have, hvis du er i tvivl om gruppetavlens dimensioner. Det er nemlig vigtigt, at gruppetavlen altid dimensioneres rigtigt, simpelthen for at sikre, at de forskellige komponenter ikke overopheder eller går i stykker og skaber farlige situationer.  

Køb gruppetavler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber gruppetavler hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark alt imens, du også gør en rigtig god handel. Det er nemlig sådan, at alle gruppetavler hos GreenDozer.com er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og producenter. Overskydende varer er varer, som ofte ender deres dage som skrot, simpelthen fordi grossisterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder. De brænder inde med varerne og ser ofte ingen anden udvej end at skrotte dem. Det er et spild af ressourcer og en forfærdelig skam, derfor kan du, når du handler hos GreenDozer.com give nyt liv til spritnye gruppetavler.  

Ønsker du at blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien og hvorfor, det er så vigtigt at bekæmpe overskydende varer, kan du læse mere her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye produkter og gode tilbud.