Skip to content

Fejlstrømsafbrydere (HPFI)

HPFI-relæ - din boligs fejlstrømsafbryder Elektricitet er en farlig størrelse. Det kan godt være, at det efterhånden er blevet en af de dagligdagsting, du slet ikke tænker over og som bare altid har været der, det betyder dog ikke, at elektrisk strøm er blevet mind...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (9)

Sorter efter

Pris pr. stk

452,00 DKK 361,60 DKK
Kun  45,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

250,00 DKK 200,00 DKK
Kun  25,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

501,00 DKK 400,80 DKK
Kun  50,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

193,00 DKK 154,40 DKK
Kun  19,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

222,00 DKK 177,60 DKK
Kun  22,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

328,00 DKK 262,40 DKK
Kun  32,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.163,00 DKK 2.530,40 DKK
Kun  790,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.374,00 DKK 2.699,20 DKK
Kun  843,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.407,00 DKK 3.525,60 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

HPFI-relæ - din boligs fejlstrømsafbryder

Elektricitet er en farlig størrelse. Det kan godt være, at det efterhånden er blevet en af de dagligdagsting, du slet ikke tænker over og som bare altid har været der, det betyder dog ikke, at elektrisk strøm er blevet mindre farligt, men blot at sikkerheden omkring den er blevet meget bedre. I enhver bolig finder du et HPFI-relæ, som også går under navnet fejlstrømsafbryder. Den har til formål at beskytte mennesker såvel som dyr fra at få stød fra defekte elinstallationer eller ødelagte elapparater. Det er dagligdagens helt, der ikke gør meget væsen af sig, men sørger for, at du trygt kan benytte boligens mange elinstallationer. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af HPFI-relæer til din bolig. Men det er ikke hvilke som helst relæer. Det er nemlig alle sammen spritnye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. 

Sådan virker et HPFI-relæ

Et HPFI-relæ virker ved, at relæet måler de elektriske strømme, som løber ud og ind af elinstallationen. Relæet måler summen af strømmene og for at alt er, som det skal være, så skal summen være lig nul. Viser det sig, at strømmen lige pludselig ikke er lig nul, så er der en fejl et sted i elinstallationen, og relæet vil derfor slå fra. Det måler nemlig den strøm, som løber ud af installationen på det forkerte sted. På den måde er du beskyttet mod elektrisk stød.  

Et helt simpelt eksempel kunne være, at du kommer til at røre ved strømledende ledninger uden at strømmen er slået fra. Du får uden tvivl stød, men HPFI-relæet sørger altså for at slå fra, når den måler en alt for høj spænding løbe ud. Relæet slukker for hele installationen, så der ikke bliver ved med at løbe strøm gennem dig, hvilket er farligt. Det er altså HPFI-relæets skyld, at du “kun” får stød. 

Et HPFI-relæ er følsomt over for både vekselstrøm og jævnstrøm, og det slår altid fra ved fejlstrøm på omkring 30mA eller derover.  

Stærkstrømsbekendtgørelsen

Er du i tvivl om, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen inden for elsikkerhed i din bolig, så kan du altid konsultere Stærkstrømsbekendtgørelsen. Den indeholder nemlig alle de retningslinjer, der findes inden for elinstallationer i bygninger. Dette er særligt vigtigt at have styr på, hvis du overvejer at kaste dig ud i et større renoveringsprojekt selv. Der er nemlig utroligt meget inden for elinstallationer, der skal udføres af en autoriseret elektriker.  

Køb HPFI-relæ hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber dit HPFI-relæ hos GreenDozer.com, kan du gøre en helt særlig handel. Du kan nemlig gøre et knaldgodt køb og samtidig bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos GreenDozer.com er alle vores varer nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Dét, at varer er overskydende, betyder, at grossisterne ikke kan få dem solgt til deres faste kunder og derfor brænder inde med dem. Ja faktisk betyder det, at de ellers fejlfrie varer ofte ender som skrot, hvilket er en skam og et spild af ressourcer.  

Når du handler hos os, kan du derfor spare helt op til 90% på nye, overskydende varer og give nyt liv til et fejlfrit HPFI-relæ, der ellers ville være skrottet. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive meget klogere lige her.