Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

DIN-skinne og tavlekomponenter

Hvad leder du efter?

Tavlekomponenter og øvrigt materiel til eltavle 

Tavlekomponenter. Det er et vidt begreb, men fælles for dem alle er, at de er ret centrale elementer i en elinstallation. Der findes dog utroligt mange forskellige tavlekomponenter og materiel til eltavle på markedet – også nogle du måske ikke ligefrem forbinder med eltavler som eksempelvis lysdæmpere og timere. Tavlemateriel kan være en verden for sig selv, og nedenfor kan du se en kort introduktion til nogle af de produkter, der findes til eltavler.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af materiel til eltavle samt tavlekomponenter. Men det er ikke hvilket som helst tavlemateriel. Det er nemlig alt sammen helt nye, overskydende varer fra danske grossister. Det betyder, at du kan spare helt op til 90% på overskydende materiel til eltavler.  

Kontakture og timere

Kontakture og timere bruges til at indstille elektriske apparater til at tænde og slukke af sig selv. De kan eksempelvis tilkobles lamper, så de tænder og slukker på givne tidspunkter. Det er en smart og strømbesparende løsning, hvis lyset ikke skal brænde al den tid, du ikke er hjemme.  

Lysdæmpere 

Lysdæmpere er helt igennem perfekte til at skabe den helt rette stemning i boliger eller offentlige rum. Med en lysdæmper er det nemlig muligt at regulere lysstyrken i lamperne ligegyldigt, hvilken lyskilde der er tale om. Det er praktisk, hvis du vil have godt arbejdslys ved bordet om dagen og dæmpet belysning over spisebordet om aftenen.  

HPFI-relæer 

Et HPFI-relæ har til formål at beskytte mennesker og dyr mod stød fra eksempelvis defekte elinstallationer. HPFI-relæet slår fra, hvis gennemstrømningen af strøm lige pludselig er for høj. Det betyder nemlig, at der er en overbelastning i det elektriske system et sted. Relæet kapper derfor strømmen, så det ikke er muligt at få stød.  

Motorværn 

Motorværn beskytter motorerne i maskiner, som er tilkoblet strøm. Det er særligt nødvendigt med gode motorværn ved brug af elektrisk værktøj på eksempelvis værksteder. Motorværnet afbryder tilførslen af strøm til motoren, når den overstiger, det som motorværnet er indstillet til.  

Køb tavlekomponenter og materiel til eltavle hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du investerer i tavlekomponenter og materiel til eltavle hos GreenDozer.com, får du altid produkter i professionel kvalitet. Du kan desuden gøre en knaldgod handel, når du handler hos os samtidig med, at du bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores tavlekomponenter og materiel til eltavler er nemlig nye, fejlfrie, overskydende varer fra anerkendte grossister. Du redder faktisk de overskydende varer fra at ende deres dage som skrot.  

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive meget klogere lige her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på nye, overskydende varer og gode tilbud. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her