Skip to content

Tele- og kommunikationsanlæg

Tele- og kommunikation – uundværlige antenner Der er ingen tvivl om, at tele- og kommunikationsanlæg efterhånden er blevet en fast del af hverdagen på den ene eller den anden måde for de fleste. Men for at tele- og kommunikationsanlæg overhovedet virker, er det fak...

Alle varer i denne kategori (8)

Sorter efter

Pris pr. stk

34,23 DKK 27,38 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

7.745,14 DKK 6.196,11 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.259,29 DKK 1.007,43 DKK
Kun  125,93 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.782,39 DKK 2.225,91 DKK
Kun  695,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.671,68 DKK 2.937,34 DKK
Kun  917,92 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.593,00 DKK 1.274,40 DKK
Kun  159,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

816,83 DKK 653,46 DKK
Kun  81,68 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

18,00 DKK 14,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Tele- og kommunikation – uundværlige antenner

Der er ingen tvivl om, at tele- og kommunikationsanlæg efterhånden er blevet en fast del af hverdagen på den ene eller den anden måde for de fleste. Men for at tele- og kommunikationsanlæg overhovedet virker, er det faktisk en nødvendighed at kunne modtage de forskellige signaler. Ofte kræver det en eller anden form for antenne eller signalkabel 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af produkter til tele- og kommunikation lige fra antenner over antenneudtag og stik til gennemgangs- og slutdåser. Men det er ikke hvilke som helst antenne- og kommunikationsprodukter, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig spritnye, overskydende varer fra danske grossister og producenter. Det betyder, at varerne ellers ville være smidt ud, selvom de intet fejler. Du kan derfor gøre en knaldgod handel, når du handler hos GreenDozer.com. 

DVB-T antenner  

DVB-T er betegnelsen for det digitale TV-signal som bruges i Danmark. For at modtage tv-signalet kræver det enten, at du har en DVB-T antenne eller faktisk bare en digital modtager. Disse er ofte bygget ind i de nye typer TV eller kan modtages via en TV-boks. Alt efter hvem din TV-udbyder er, kan det også være nødvendigt med antennestik og udtag i boligen.  

FM- og DAB-antenner

FM-antenner benyttes til radio og sendes via elektromagnetiske bølger på et frekvensbånd, det kan dog godt give lidt forvrængning og derfor er radiosignalet også blevet digitalt kendt som DAB. Begge signaler skal dog bruge antenner, for at signalet kan gå igennem.  

Køb antenne og produkter til antenner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Ved køb af antenne og dertilhørende varer hos GreenDozer.com, kan du gøre en knaldgod handel og samtidig faktisk gøre en rigtig god gerning. Du redder nemlig spritnye antenner fra at ende som skrot på de danske lossepladser. Men hvordan i alverden er det muligt, at nye varer ender som skrot, spørger du nok? Svaret er ganske simpelt. Det hænder nemlig, at grossister og producenter ikke kan få solgt deres varer til deres faste kunder. De brænder derfor inde med dem, og ser til sidst ikke andre løsninger end at skrotte dem. Det er en forfærdelig skam, og derfor kan du hos GreenDozer.com redde nye, overskydende varer fra deres triste skæbne som skrot samtidig med, at du faktisk sparer helt op til 90%. Det er altså win win. 

Vil du vide mere om nye, overskydende varer i byggeindustrien og bekæmpelse af skrot, kan du læse mere om det lige her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på gode tilbud og nye produkter.