Skip to content

Data

  El artikler til svagstrøm  Svagstrøm har en spænding på max 230 V og el artikler, der benytter svagstrøm er mange, men som hovedregel drejer det sig om apparater, der behandler og transportere information. Det vil sige, at el artikler som eksempelvis tele- og komm...

Mest populære varer

 

El artikler til svagstrøm 

Svagstrøm har en spænding på max 230 V og el artikler, der benytter svagstrøm er mange, men som hovedregel drejer det sig om apparater, der behandler og transportere information. Det vil sige, at el artikler som eksempelvis tele- og kommunikationsanlæg, røgalarmer og alarmanlæg faktisk betegnes som svagstrømsmateriel. Nedenfor kan de læse om nogle af de el-artikler til svagstrøm som hyppigt bliver brugt i boliger. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af artikler til svagstrøm. Men det er ikke hvilke som helst el artikler til svagstrøm. Der er nemlig tale om helt nye, overskydende varer fra anerkendte danske grossister og producenter. Du bør af den grund være opmærksom på at vores sortiment kan variere.  

Dørklokker  

Dørklokker kan bruges til privat- og erhvervsbrug. Privatbrug behøves nok ikke nærmere forklaring, men til erhvervsbrug kan dørklokker, også kendt som ringklokker, bruges til at kalde medarbejdere ud på lageret eller ind i butikken, hvis der er kunder, og det ikke er muligt altid at være fysisk tilstede.  

Røgalarmer 

Røgalarmer er utroligt vigtige, når det kommer til brandsikkerhed i private boliger. De kategoriseres som svagstrømsmateriel fordi de enten er tilkoblet strøm eller kører på batterier. Du kan her læse, hvorfor det er så super vigtigt, at have røgalarmer installeret i boligen, og hvor du faktisk bør montere dem. 

Overvågnings- og alarmanlæg 

Alarmanlæg kan give ekstra sikkerhed, når du er væk fra dit hjem. Det sikrer mod indbrudstyve og kan virke præventivt eller i det mindste skræmme tyvene, så de får benene på nakken, når alarmen går i gang. Der findes to typer alarmanlæg uden abonnement; et som sender en sms, når alarmen går af, og faktisk ikke advarer tyvene om, at alarmen er gået i gang, og ét som udsender en høj hyletone ved indbrud. Du kan blive klogere på de forskellige muligheder inden for alarmer uden abonnement her. 

Køb el artikler til svagstrøm hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber el artikler til svagstrøm hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel. Alle varer er nemlig nye, overskydende varer fra danske grossister. Det betyder, at du kan spare helt op til 90%. Simpelthen fordi disse varer ellers ville ende som skrot på de danske lossepladser. 

Det betyder altså også, at du faktisk gør en rigtig god gerning, når du handler hos os. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark ved ganske enkelt at redde varerne fra at blive skrottet – og det er altså varer som absolut intet fejler. De skrottes ofte af den simple grund, at grossisterne simpelthen ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder og altså brænder inde med dem – sidste udvej er derfor skrotning. Det er en skam. Når du handler el artikler til svagstrøm hos os, giver du nyt liv til overskydende varer og bidrager til mere bæredygtighed.  

Vil du vide mere omkring bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på gode tilbud og nye varer.