Skip to content

Facadebelysning

Facadebelysning   Der er ikke noget bedre end, når mørket sænker sig over storbyen og byens smukke, historiske og moderne facader lyses op. Aftenbelysningen forvandler bygningerne til et smukt skuestykke, der er til for at blive nydt af de forbipasserende. Selv trætte...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

237,00 DKK 189,60 DKK
Kun  23,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Facadebelysning  

Der er ikke noget bedre end, når mørket sænker sig over storbyen og byens smukke, historiske og moderne facader lyses op. Aftenbelysningen forvandler bygningerne til et smukt skuestykke, der er til for at blive nydt af de forbipasserende. Selv trætte bygninger kan få nyt liv, når facadebelysningen skaber eventyrlige skygger og fremhæver bygningernes arkitektoniske udtryk, der måske ikke er noget særligt om dagen, men som kommer fuldt ud til sin ret med lys på i de mørke timer.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi smuk facadebelysning, der uden tvivl kan give nyt liv til dit hjem eller firmabygning – men det er ikke hvilken som helst facadebelysning, du finder hos os. Vi forhandler nemlig kun overskydende varer fra grossister og anerkendte producenter. Det betyder, at du kan få kvalitetsfacadebelysning til fordelagtige priser, da disse varer ellers ville have endt deres dage som skrot. Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot, og støtter op om et mere bæredygtigt Danmark – og netop det kan du være med til ved at vælge facadebelysning, der ellers ville være blevet smidt ud.  

Hvorfor vælge facadebelysning? 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det hurtigt vil se sort ud, hvis der ikke eksisterede nogen former for udendørslys. Udendørsbelysning er efterhånden blevet en nødvendighed, men der er mange måder det kan gøres på. Der er nemlig ingen, der siger, at udendørslys skal være ensformigt eller kedeligt. Der findes et utal af muligheder inden for udendørsbelysning, hvor du blandt andet finder væglamper, der er perfekte til at give lys ved siden af hoveddøren eller langs husets facade. Du kan ovenikøbet supplere væglamper med fritstående havelamper, der viser vej langs have-stien eller indkørslen. Disse typer belysning er både praktiske og tryghedsskabende.  

Facadebelysning tager til sammenligning udendørslys til et helt nyt niveau. Du kan nemlig lege med alt fra skygger over lysets farvetemperatur til placeringen af lamperne lige til mulighederne for farveskift og varierende udtryk. Ja mulighederne er mildest talt uendelige, når det kommer til at skabe en smukt oplyst facade – det er endda nemt at oplyse store områder med få lamper. Du kan desuden benytte facadebelysning som skiltebelysning og øge fokusset på dit logo og firmanavn.  

Du bør altså vælge facadebelysning frem for traditionel udendørsbelysning, hvis 

  • Du gerne vil gøre noget ekstra ud af din bygning 
  • Du vil skabe fokus på dit firma  
  • Du vil gøre din bygning attraktiv og indbydende at se på uden for åbningstiden 

LED-pærer i facadebelysning 

Du behøver ikke frygte, at en smukt oplyst facade vil komme til at ruinere dig. I dag laves en stor del af al udendørslys nemlig med LED-pærer, da de er mere miljøvenlige. Det skyldes, at de bruger mindre strøm end traditionelle pærer og har en lang levetid – og så leverer de selvfølgelig et fantastisk, fint lys. Ønsker du at vide mere om fordelene ved LED-pærer, kan du blive klogere lige her 

Kan du bare ikke vente med at få din facade lyst op? Hos GreenDozer.com har vi heldigvis fri fragt og hurtig levering, så du kan gøre din facade til et sandt skuestykke med det samme. Bekæmp skrot sammen med os, og gør en god handel på samme tid – mere miljørigtigt og billigere bliver det ikke.