Skip to content
Overskudsvare

Clamp klemme lampe

SKU: 87-31472 / Mærke: Hagro

Clamp klemme lampe med fleksibel arm. Fatning G9 incl pære 33W. Udført i matforkromet stål med mundblæst mat hvid glasskærm. ...

Producentens varenr.: 321800
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
Clamp klemme lampe med fleksibel arm. Fatning G9 incl pære 33W. Udført i matforkromet stål med mundblæst mat hvid glasskærm. Klemme lampen kan sættes på skrivebordet, sengegavlen eller reolen med mere, så den kan bruges til bl.a. læselampe.
Vægt i kg 1
Bredde (mm) 80
Højde (mm) 500
Sokkel G9
Farve Forkromet

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter