Skip to content
Overskudsvare

Cindy teleskop bordlampe - blå

SKU: 87-567409 / Mærke: Hagro

Cindy teleskop bordlampe i blå. G4 fatning - inkl. 20W halogenpære. Teleskop lampen har en minimumshøjde på 26 cm og maxhøj...

Producentens varenr.: 191060
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
Cindy teleskop bordlampe i blå. G4 fatning - inkl. 20W halogenpære. Teleskop lampen har en minimumshøjde på 26 cm og maxhøjde på 44 cm. Afbryder på lampe. Enkel og funktionel arbejdslampe, der giver et rigtig godt lys. Justérbare teleskop-arme der gør den meget flexibel.
Vægt i kg 1
Bredde (mm) 120
Højde (mm) 260
Farve Blå

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter