Skip to content

Byggematerialer

Stort udvalg af byggematerialer Skal du renovere, bygge nyt, bygge om eller bygge til? Så skal du bruge et væld af forskellige byggematerialer. Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af byggematerialer, så du til sidst står med et helt færdigt byggeri. Her kan du k...

Mest populære varer

Stort udvalg af byggematerialer

Skal du renovere, bygge nyt, bygge om eller bygge til? Så skal du bruge et væld af forskellige byggematerialer. Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af byggematerialer, så du til sidst står med et helt færdigt byggeri.

Her kan du købe de billigste byggematerialer, fordi vi sælger overskudsvarer. Overskudsvarer er helt nye byggematerialer, som byggemarkeder, grossister og producenter af den ene eller anden årsag har til overs, men som fungere fejlfrit. Derfor kan vi sikre dig billige priser på byggematerialer.

Du kan også købe brugte byggematerialer eller genbrugsmaterialer. Genbrugsmaterialer er byggemateriale, der har været brugt, men som sagtens kan genbruges eller genanvendes

Bæredygtigt byggeri med overskuds byggematerialer

Ønsker du at bygge bæredygtigt, så er overskudsbyggematerialer en god måde at gøre byggeriet mere bæredygtigt. Ved at købe overskudsvarer redder du nemlig varen fra skrot. Det er nærmest umuligt for producenter, grossister og byggemarkeder at producere det nøjagtige antal varer, som de kan sælge. Og de byggematerialer, som de af den ene eller anden grund ikke kan sælge, er altså i overskud. En vare kan være i overskud pga:

  • En kunde har bestilt et stort parti og fortrudt købet
  • Varen er en sæsonvare, og sæsonen går på hæld
  • Producenten har behov for at frigive lagerplads
  • Producenten har et overlager

 

Hvis ikke disse varer bliver solgt, vil de blive skrottet! Det vil derfor være spildt CO2 og energi at have produceret varerne, og det vil udlede CO2 at skrotte varen. For at frigive lagerpladsen til nye varer og redde varen fra skrot, sælger vores sælgere altså overskudsmaterialerne til exceptionelt billige priser – på den måde kan du gøre dit byggeri bæredygtigt med byggematerialer, der er i overskud. Læs mere om hvad er bæredygtighed & hvad er økonomisk bæredygtighed

Find hvad du mangler blandt vores mange kategorier

Her på siden har vi samlet alt til dig byggeri. Uanset om du leder efter belægningssten til haven eller brædder til et gør-det-selv projekt, så kan du finde det her. Vi har også byggematerialer til større projekter som nybyggeri, og vores kunder inkluderer alle fra gør-det-selv manden, og håndværkeren til større bygherrer.

Døre

Uanset om du bygger privat eller erhverv, så kan du ikke undvære døre i dit byggeri. Vi har både facadedøre, terrassedøre, branddøre og indvendige døre. Ønsker du at pifte dine døre op med nye dørhåndtag eller dørkarme, kan vi også hjælpe med det.

Se alle produkter indenfor døre her

Vinduer

Køb nye eller brugte vinduer online hos GreenDozer.com. Du kan f.eks. vælge de vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer, eller de klassiske trævinduer. Du kan også finde vinduer indenfor enhver stil; dannebrogsvinduer, palævinduer, bondehusvinduer eller ovenlysvinduer.

Se alle vores vinduer her

Tagrender

Hos GreenDozer.com har vi et stort udvalg af tagrender og nedløb fra anerkendte producenter som Plastmo og Rheinzink. Tagrender hjælper dit tag med at komme af med vandet fra regnen på den korrekte vis, så det ikke tærer på hverken tag eller facade og forlænger levetiden på bygningen.

Se alle tagrender og nedløb her

Gulve

Et flot gulv gør en stor forskel for udtrykket i et rum. Samtidig er det vigtigt at vælge den type gulv, som passer til, hvordan hverdagen er i bygningen. Er det et kontor, så gulvet skal være slidstærkt? Eller er det en privat bolig uden børn og dør, så gulvet kan vælges udelukkende på designet? Vi har et stort udvalg af gulve online.

Se alle gulve her

Indendørs fliser og klinker

Indendørs fliser og klinker er perfekte til køkken, badeværelse og bryggers og kan fås i et væld af designs. Du kan vælge diskrete og naturlignende fliser, men du kan også gå helt i den anden retning og vælge designfliser i flotte farver.

Se alle fliser og klinker her

Tætningslister

En tætningsliste eller en gummiliste bruges som en monterbar fuge mellem vindue og vindueskarm og hjælper med at holde vind og fugt ude af bygningen. Hvis dine vinduer er begyndt at virke koldere, kan det være en idé at skifte tætningslisten, inden du skifter vinduet.

Se alle tætningslister her

Mursten

At vælge de rette mursten til et byggeri er en vigtig beslutning. Du kan vælge klassiske røde, gule eller grå mursten, men du kan også købe brugte mursten og lave dit helt eget unikke forbandt på bygningen. Det vil gøre dit byggeri til et byggeri, man lægger mærke til.

Se alle mursten her

Tagplader

Tagplader er ideelle til et tag på et skur eller en terrasseoverdækning. De er lette at montere og er billige. Derfor er der mange, der vælger tagplader. Du kan endda vælge transparente tagplader, så lyset kan trænge igennem.

Se alle tagplader her

Tagsten

Tagsten er den klassiske tagtype, som er utroligt holdbare og nemme at vedligeholde. Der findes både tegltagsten og betontagsten, som kan males i netop den farve, du ønsker. Så skal du have nyt tag eller har et nybyggerprojekt, så er tagsten et godt valg som tagbeklædning.

Se alle tagsten her

Isolering

Isolering er vigtigt for din varmeregning, men også for at give et sundt indeklima, og samtidig bidrager det til den grønne omstilling, da god isolering formindsker dit varmeforbrug. Vælg mellem loftisolering, gulvisolering eller vægisolering.

Se alle isoleringsprodukter her

Fugemasse

Fuge- og tætningsmasse rummer et bredt væld af produkter så som siliconefugemasse, akrylfugemasse g sanitetssilicone, som er den rette fugemasse til vådrum. Der findes også elastiske fugemasser til udendørs brug og gulvfugemasse.

Se alt fugemasse her

Belægningssten

Belægningssten er sten til udendørs belægning. F.eks. havefliser, betonfliser, herregårdssten, brosten, chaussésten, støttemure og mange andre typer af sten til haven, indkørslen og terrassen. Skab et smukt udendørs miljø ved at kombinere de mange slags belægningssten.

Se alle belægningssten her

Søm og skruer

Befæstelse, som søm og skruer også kaldes, er nødvendige for ethvert byggeri. Vi har et stort udvalg af søm og skruer til alle formål, når du skal i gang med dine byggematerialer. Køb gipsskruer, spånskruer, franske skruer, rustfri skruer eller søm online hos GreenDozer.com.

Se alle søm og skruer her

Armering

Armering, rionet, kamstål og murarmering er nogle af de former for armering, som du kan få brug for i dit byggeri. Armering er med til at styrke en konstruktion – og især når du skal støbe fundament og sokler er det en god idé at tænke ind.

Se alt armering her

Facadebeklædning

Facadebeklædning omfatter alle former for facadeplader så som aluminiumsplader, kobberplader, stålplader og plader i fibercement. Med facadebeklædning kan du få en spændende facade med et unikt udtryk frem for de traditionelle mursten.

Se alt facadebeklædning her

Køb byggematerialer online hos GreenDozer.com

Hos GreenDozer.com kan du købe alt indenfor byggematerialer. Vælg enten den bæredygtige version, hvor du bygger med overskudsvarer eller genbrugsvarer, eller du kan vælge frit blandt vores basissortiment.

Se vores brugte vinduer og brugte døre