Skip to content

Vandmålere og målerbrønde

  Smarte vandmålere og praktiske målerbrønde  Vandmålere er en fast del af vandinstallationerne i private hjem såvel som hos virksomheder. De bruges ganske enkelt til at måle vandforbruget. Målerbrønde er ikke lige så brugte i privatregi, og benyttes hyppigt ved...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

41,00 DKK 32,80 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Smarte vandmålere og praktiske målerbrønde 

Vandmålere er en fast del af vandinstallationerne i private hjem såvel som hos virksomheder. De bruges ganske enkelt til at måle vandforbruget. Målerbrønde er ikke lige så brugte i privatregi, og benyttes hyppigt ved sommerhuse. Hos GreenDozer.com finder du et bredt udvalg af vandmålere og målerbrønde fra mærker som blandt andet Zenner og Ulefos. Du finder desuden også uundværlige målerforskruninger med pakninger. Det er dog ikke hvilke som helst vandmålere og målerbrønde du finder hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt spritnye, overskydende varer fra danske grossister og producenter.  

Sådan virker en vandmåler 

En vandmåler bruges af forsyningsværker til at angive den mængde af vand, der benyttes hos dig som forbruger. Det er tallene på vandmåleren, der danner grundlaget for din vandregning. En vandmåler er typisk adskilt fra resten af din vandinstallation med en stophane, så den nemt kan udskiftes, hvis den skulle gå i stykker. Men hvordan virker en vandmåler så helt præcist?  

I selve vandmåleren sidder der det, som kaldes for et vingehjul. Dette presses rundt, når der bruges vand, og registrer derved vandforbruget i ejendommen. Du identificerer vandmåleren ved at kigge efter en lille rund klods, som er monteret på vandrørene. Denne har typisk et låg, der kan løftes op. Under låget kan du så se tallene for vandforbruget. En typisk vandmåler er enten, blå grå eller lavet af messing.  

Sådan aflæser du din vandmåler  

Når du skal aflæse din vandmåler, skal du faktisk ikke gøre meget andet end at notere dig de tal, som den har registreret. Disse tal bruges til din vandregning. Du kan desuden bruge tallene til at holde øje med, om du har utætheder i din vandinstallation. Tikker tælleren opad hele tiden, er der noget galt. Det kan være noget så simpelt som en bruser, der drypper, eller et toilet, der løber, som kan få vandregningen til at løbe løbsk. Der er derfor en god idé at aflæse vandmåleren af og til – også når det ikke er tid til den officielle vandregning.  

Sådan virker en målerbrønd 

En målerbrønd har faktisk helt samme formål som en vandmåler; nemlig at måle vandforbruget. Det der adskiller den fra vandmåleren er dog, at den i stedet for at monteres på husets rørsystem faktisk graves ned uden for huset. Det er typisk ved sommerhuse, at målerbrønde installeres, da de gør det nemt at lukke af for vandet over længere perioder.  

Køb vandmålere og målerbrønde hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din målerbrønd eller vandmåler hos GreenDozer.com, er det muligt både at gøre en god handel og en god gerning. Du redder nemlig spritnye, overskydende varer for at ende som skrot på lossepladserne og bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvorfor pokker ender nye varer som skrot, tænker du nok. Det skyldes, at grossisterne og producenterne ikke kan komme af med varerne til deres faste kunder. De brænder inde med dem, og ser det derfor som en sidste udvej at skrotte varerne. Det er en skam. Derfor kan du hos GreenDozer.com spare helt op til 90% på helt nye vandmålere og målerbrønde.