Skip to content

Rør og fittings til vandforsyning

Fittings til vandforsyning og afløb Fittings er limen, der holder det hele sammen, når det kommer til rørføring. Ja, faktisk er fittings helt igennem uundværlige, når der skal laves installationer til vand og afløb. Det er nemlig bindeleddet i rørføringen, der sør...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. stk

103,99 DKK 83,19 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

43,00 DKK 34,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Overskudsvare

40 MM TEE PLASSON

Pris pr. stk

86,39 DKK 69,11 DKK

Lev. omk. tillægges

Fittings til vandforsyning og afløb

Fittings er limen, der holder det hele sammen, når det kommer til rørføring. Ja, faktisk er fittings helt igennem uundværlige, når der skal laves installationer til vand og afløb. Det er nemlig bindeleddet i rørføringen, der sørger for, at det er muligt overhovedet at lave gode, funktionelle afløb fra eksempelvis køkkenhåndvasken. Fittings bruges til at forbinde, tilpasse og justere delene i et rørføringssystem.  

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af fittings til vand og afløb (VA) i bedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister og producenter. I vores sortiment finder du eksempelvis GF el-fittings, Plasson el-fititngs, PE-stukfittings og PVC-trykrørsfittings samt de uundværlige kompressionsfittings fra bl.a. Philmac eller IJOINT og messingfittings. 

Fittings til afløb i plast  

Materialer i plast er forholdsvis billige at fremstille, hvilket gør priserne super fornuftige på fittings. Men der er faktisk også andre fordele ved plast. Særligt når det kommer til afløbsrør og fittings til afløb. Før i tiden blev rør og fittings til afløb lavet af eksempelvis støbejern. Du kan sikkert allerede forstille dig, hvor tungt det måtte være. I dag benyttes rør og fittings i plast hyppigt i vand og afløbsinstallationer i boliger og ejendomme. De er nemlig ikke særligt tunge og derfor hurtige at installere – og de er ovenikøbet forholdsvis nemme at vedligeholde. Derfor er rigtig mange fittings til afløb netop lavet af plast. Du har sikkert allerede lagt mærke til, at der er forskel på dine fittings under køkkenhåndvasken versus badeværelseshåndvasken. I køkkenet er fittings til afløb nemlig ofte af plast, hvor de på badeværelser ofte er af stål.  

Fittings til vand og afløb 

Er du i tvivl om hvilke typer fittings, du skal have fat i til vand og afløb, er det altid en god idé, at du rådfører dig med en fagmand. Det er nemlig ikke alle fittings, der kan bruges til alle installationer. Derudover skal du være opmærksom på, at fittings og rør i forskellige metaller kan reagere med hinanden og skabe utætheder i installationen.  

Køb fittings til vandforsyning og afløb hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber fittings til vand og afløb hos GreenDozer.com, gør du en helt særlig handel. Du sparer nemlig helt op til 90 % på nye, overskydende varer og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Ja du læste rigtigt. Det er nemlig sådan, at nye, overskydende varer som eksempelvis fittings til vand og afløb ofte ender op som skrot på lossepladserne. Alt sammen af den simple grund, at grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder og derfor i sidste ende bliver nødt til at skille sig af med dem. Ved at handle hos GreenDozer.com redder du varerne fra at blive skrottet. Du giver dem en ny chance og sparer en god portion penge.  

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere lige her. Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på knaldgode tilbud og nye varer. Du kan tilmelde dig her.