Skip to content

Hydroforer

  Hydrofor – det private husvandværk  En hydrofor bruges til at regulere vandtilførslen ved private vandværk, noget der er ret så nødvendigt, hvis du har din egen brøndboring og ikke er koblet til det almindelige vandværk. Det kan være en fordel at investere i ...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Hydrofor – det private husvandværk 

En hydrofor bruges til at regulere vandtilførslen ved private vandværk, noget der er ret så nødvendigt, hvis du har din egen brøndboring og ikke er koblet til det almindelige vandværk. Det kan være en fordel at investere i en kvalitetshydrofor. På den måde er du sikret god vandtilførsel lang tid fremover. Hos GreenDozer.com finder du hydroforer i bedste kvalitet fra anerkendte grossister og producenter. Men det er ikke hvilke som helst hydroforer, du finder her hos os. Det er nemlig alle sammen helt nye, overskydende varer, der gør det muligt at gøre en knaldgod handel.  

Hvad er en hydrofor? 

En hydrofor går også under det måske mere spiselige navn; husvandværk. Det skyldes, at der er tale om et system, der anvendes ved husstande, der har deres egen private vandforsyning. En hydrofor er således et helt system, der består af en tryktank, en pumpe, trykmåleudstyr og en slange. Hele formålet er, at den skal suge vand fra undergrunden op i pumpen og derved skabe tryk – faktisk ligesom et ganske almindeligt vandværk. En hydrofor anvendes ved private brøndboringer og kan levere både drikkevand og vand til landbrug og almindeligt brug.  

Sådan virker en hydrofor 

En hydrofor virker ved at den skiftevis lukker for den primære vandledning, hovedledningen, og åbner og lukker for en trykbeholder. Dens primære formål er at sørge for, at der er tryk i rørene, så der er muligt for vandet at komme ud af vandhane og bruser, når der tændes for dem. Den sørger i det hele taget for at, der er forbliver tryk i rørsystemet, så vandet uden besvær kan komme rundt til aftapningsstederne.  

Membranhydroforer 

Der findes flere slags hydroforer, blandt andet hydroforer i stål, men disse har ikke så lang holdbarhed. En god investering er derfor en membranhydrofor. Men hvad er det så helt præcist. Med en membranhydrofor får du en hydrofor som ikke ruster. Den er nemlig lavet med en solid gummisæk, som er er super kraftig og af god kvalitet – og det bedste af det hele er, at gummisækken kan udskiftes, skulle den blive slidt. Du behøver altså ikke udskifte hel systemet med en membranhydrofor. Denne type er desuden godkendt til drikkevand. 

Køb hydrofor hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af hydrofor hos GreenDozer.com, kan du gøre en knaldgod handel og en rigtig god gerning. Du redder nemlig spritnye, overskydende varer fra at ende op som skrot på lossepladserne. Det er nemlig sådan, at rigtig mange grossister og producenter i byggeindustrien brænder inde med deres varer simpelthen, fordi de sommetider lige pludselig ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. De ser sig derfor nødsaget til at skrotte varerne. Det er en skam, og derfor kan du hos GreenDozer.com redde varerne fra skrot og spare helt op til 90% på nye, overskydende varer. Vil du desuden holdes opdateret på gode tilbud og nye varer, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her