Skip to content

Vandforsyning

Kvalitetsprodukter til vandforsyning   Når du kigger efter produkter til vandforsyning, er det utroligt vigtigt, at produkterne er af allerhøjeste kvalitet. Det skyldes, at det lynhurtigt bliver en ekstremt dyr fornøjelse, hvis det viser sig, at der er utætheder. Vand...

Kvalitetsprodukter til vandforsyning  

Når du kigger efter produkter til vandforsyning, er det utroligt vigtigt, at produkterne er af allerhøjeste kvalitet. Det skyldes, at det lynhurtigt bliver en ekstremt dyr fornøjelse, hvis det viser sig, at der er utætheder. Vandskader løber nemlig hurtigt op, og der kan desuden gå lang tiden inden du overhovedet opdager, at du har fået en vandskade – hvilket bare gør det hele endnu mere besværligt. Ved arbejde med vand er det vigtigt at sikre, at der ikke er eller kan opstå lækager i systemet. Dette kan ofte undgås ved at gå efter produkter af professionel kvalitet samt få en professionel til at udføre arbejdet for dig.   

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter til vandforsyning. Men det er ikke hvilke som helst produkter. Alle vores produkter er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter.  

Fittings til vand og afløb

Fittings til vandforsyning bruges til at forbinde rør og slanger såvel som andre dele i et vand- og afløbssystem. De kan desuden bruges til at justere og tilpasse de forskellige dele. Det er utroligt vigtigt at vælge fittings, der passer præcist til formålet for at undgå lækager og vandskader.  

Vandmålere og målerbrønde 

Vandmålere bruges som navnet næsten indikerer til at måle mængden af vand, der benyttes. Enhver bolig er udstyret med en vandmåler, så vandforbruget kan afregnes med forsyningsselskabet. Ja, alle virksomheder og bygninger med rindende vand er faktisk udstyret med en vandmåler. En målerbrønd har ligesom en vandmåler til formål at måle vandforbruget. Den er dog en smule anderledes ved, at den faktisk graves ned uden for huset og ikke monteres på husets rørsystem. 

Ventiler  

Ventiler til vandforsyning skal være i bedste kvalitet for at kunne klare belastningen fra vand og afløb for derved at undgå lækager. Ventiler til vand og afløb sørger for, at gennemstrømningen af væske kan reguleres. En ventil gør det eksempelvis muligt at åbne eller lukke for gennemstrømningen, nogle ventiler gør det endda muligt at regulere hastigheden på væsken i rørsystemet.  

Køb produkter til vandforsyning hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber produkter til vandforsyning hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark alt imens, du gør en knaldgod handel. Alle vores produkter til vandforsyning er helt, nye overskydende varer. Det er dog sådan med overskydende varer i byggeindustrien, at de desværre ofte ender op som skrot. Det skyldes, at grossister og byggemarkeder ikke kan komme af med dem til deres faste kunder og derfor brænder inde med dem. De ser sig ofte nødsaget til at skrotte varerne, når de ikke kan få dem solgt. Det er en forfærdelig skam.  

Hos GreenDozer.com kan du derfor redde varerne fra skrot ved at give dem nyt liv. Du bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark ved at reducere affaldsmængden fra byggebranchen samtidig med, at du faktisk sparer helt op til 90% på professionelle vandforsyningsprodukter.