Skip to content

Skifer

  Skifer til facader og tage Smukke tage og facader kan gøre noget helt særligt ved en ejendom, om den er privat eller til erhvervsbrug – og særligt valget af materialer spiller en stor rolle her. Skifer er et helt igennem genialt materiale til netop dette. Det er et...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Skifer til facader og tage

Smukke tage og facader kan gøre noget helt særligt ved en ejendom, om den er privat eller til erhvervsbrug – og særligt valget af materialer spiller en stor rolle her. Skifer er et helt igennem genialt materiale til netop dette. Det er et materiale, der er blevet brugt gennem flere århundreder og er derfor ikke noget nyt. Skifer er nemlig helt særligt på grund af sit smukke, klassiske ydre og exceptionelle slidstyrke. Det er let at forarbejde og har lang holdbarhed. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af skifer til tag og facade lige fra skiferplader over facadeskifer til skifertage. Men det er dog ikke hvilken som helst skifer, du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du bør derfor også være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er skifer egentlig?  

Skifer er et naturmateriale, der dannes ved hærdning og sammenpresning af noget så simpelt som mudder. Men det er ikke helt normalt mudder. Det består nemlig af store lerpartikler som aflejres i stillestående vand. I mudderet er der en masse lermineraler samt fragmenter af feldspat, kvarts og glimmer – og det er blandt andet disse, der giver skifer sit smukke, karakteristiske udseende. Skifer nuancerer nemlig i sin overflade, har en smuk struktur og en flot sort farve. 

Men der findes faktisk også skifer, som ikke er et naturmateriale. Det er nemlig skifer fremstillet af fibercement. Denne typer skifer er lige så holdbar som naturskifer og anvendes derfor også til blandt andet tag og facadebelægning. 

6 gode grunde til at benytte skifer til tag og facade 

  1. Holdbarhed: Holdbarheden på skifer er noget ud over det sædvanlige. Det er nemlig et af de mest modstandsdygtige materialer, der kan anvendes til tagdækning og beklædning af facader.
  2. Miljøvenlighed: Skifer er et bæredygtigt materiale, da det er et naturprodukt og desuden ikke forurener ved bortskaffelse – så længe at der vælges naturskifer frem fra skifer i fibercement.
  3. Rentabelt: Skifer har meget lave reparations- og vedligeholdelsesomkostninger og er derfor et yderst rentabelt materiale.
  4. Ingen kemi: Med naturskifer undgår du skadelig kemi.
  5. Genanvendelighed: Skifer kan genanvendes takket være dens lange holdbarhed.
  6. Udseende: Skifer har et smukt, elegant udseende. Skifer har nemlig en ren struktur og en påfaldende minimalistisk overflade, der egner sig godt til tage og facader.  

 

Køb skifer til tag og facade hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber skifer hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel og en virkelig god gerning. Du redder nemlig skiferen fra at ende som skrot, og du bidrager derved til mere bæredygtighed i Danmark. Men hvorfor ender nye skiferplader overhovedet som skrot? Det skyldes, at grossisterne ikke kan få solgt skiferpladerne til deres faste kunder. De ser sig derfor nødsaget til at skille sig af med de overskydende varer – og det er ofte via skrotning, selvom de absolut intet fejler.  

Ved køb af skifer såsom skifertage og facadeskifer hos GreenDozer.com giver du nyt liv til nye varer, der ellers ville være blevet skrottet, og du sparer samtidig op til 90 % på nye, overskydende varer. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her, hvis du vil holdes opdateret.