Skip to content

Rendejern og hængselsstifter

  Geniale rendejern og hængselsstifter  Rendejern er tagrendens tro følgesvend. Det er nemlig dem, der sørger for at holde tagrenden på plads – og det er utroligt vigtigt for at undgå fugtskader forårsaget af større vandmængder. Gode og korrekt monterede tagre...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

30,00 DKK 24,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

37,00 DKK 29,60 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Geniale rendejern og hængselsstifter 

Rendejern er tagrendens tro følgesvend. Det er nemlig dem, der sørger for at holde tagrenden på plads – og det er utroligt vigtigt for at undgå fugtskader forårsaget af større vandmængder. Gode og korrekt monterede tagrender sørger nemlig for at vandet ledes rigtigt væk fra boligen, når vandet vælter ned fra himlen flere uger i streg.  

Hos GreenDozer.com finder du rendejern og hængselsstifter til de uundværlige tagrender og nedløbsrør. Men det er ikke hvilke som helst rendejern og hængselsstifter. Hele sortimentet består nemlig af spritnye, overskydende varer fra anerkendte, grossister og byggemarkeder. Sortimentet kan af den grund variere. 

Hvad er et rendejern? 

Et rendejern er vidunderbeslaget, der holder din tagrende på plads. Det er særligt udformet, så det passer til dimensionerne på en tagrende. Et rendejern bukkes og monteres under selve tagbeklædningen. Du bør dog være opmærksom på, at ikke alle rendejern passer til alle tagrender. Hvis du kun skal have udskiftet et par stykker og ikke både tagrende og rendejern, er det en god idé lige at tjekke op på dimensionerne på tagrenden. Eller hvis du har mulighed for det; afmontere et af de eksisterende rendejern. Tagrender og rendejern fås i tre forskellige størrelser, og en god huskeregel er, at gå efter rendejern, der er lige så bredde som de gamle tagrender, når du køber nye.  

Forskellen på konsoljern og rendejern 

Konsoljern og rendejern er ikke helt det samme. Et konsoljern skrues nemlig fast i sternbrædderne, hvilket faktisk gør dem utroligt nemme at montere og pille ned igen uden at skulle bøvle med at pille de nederste tagsten af husets tag. Rendejern hæfter nemlig ind under tagets belægning, og her skal tagstenene altså af, når de skal skiftes.  

Konsoljern er mere kantede og karakteristiske i udseendet, og det er bestemt en smagsting om, man kan lide dem eller ej. De kan godt virke lidt voldsomme, hvis du er vant til rendejern ved dine tagrender. Funktionen og holdbarheden er dog helt den samme; nemlig at holde tagrenden på plads, når vind og vejr giver den gas med regn, blæst og slud.  

Køb rendejern og hængselsstifter hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com, bidrager du til er mere bæredygtigt Danmark. Hele vores sortiment består nemlig at spritnye, overskydende varer fra anerkendte grossister. Nye, overskydende varer i byggeindustrien ender nemlig ofte sine dage som skrot. Det skyldes, at grossisterne ikke ser andre udveje end at skrotte ellers fejlfrie varer af den simple grund, at de ikke kan få dem solgt til deres faste erhvervskunder. Det er en skam.  

Du kan som privatperson såvel som erhvervsdrivende gøre en rigtig god handel hos GreenDozer.com samtidig med, at du gør en god gerning. Du redder nemlig nye varer fra at blive skrottet og kan spare helt op til 90 % på dem. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du kan også holde dig opdateret på nye, overskydende varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.