Skip to content

Tætningslister

  Vidunderligt praktiske tætningslister   Der er ingen tvivl om, at tætningslister er guld værd. De lukker nemlig til mellem to elementer og bruges ved tætning af døre og vinduer. De spiller en stor rolle, når det kommer til at sikre sig mod træk eller varmetab ...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Vidunderligt praktiske tætningslister  

Der er ingen tvivl om, at tætningslister er guld værd. De lukker nemlig til mellem to elementer og bruges ved tætning af døre og vinduer. De spiller en stor rolle, når det kommer til at sikre sig mod træk eller varmetab gennem vinduer og døre. De praktiske tætningslister laves ofte i blødt, solidt gummi, der gør dem yderst fleksible og tætsluttende.  

Hos GreenDozer.com finder du tætningslister i allerbedste kvalitet fra anerkendte, danske grossister og producenter. Men det er faktisk ikke helt almindelige tætningslister, du finder hos os. Der er nemlig tale om helt nye, overskydende varer.  

Tjek dine tætningslister  

Det kan være en rigtig god idé engang imellem lige at tjekke tætningslisterne ved vinduer og døre, hvis du alligevel skal til at smøre beslag. Men hvad skal du holde øje med, når du tjekker? 

  1. Løse eller revnede tætningslister: Er der tegn på, at tætningslisten har løsnet sig eller slået revner, trænger den til at blive udskiftet, da den ikke længere fungerer optimalt.
  2. Elastisk tætningsliste: Tjek om tætningslisten stadig er elastisk. Det kan gøres ved at trykke på den. Springer den op igen til sin normale form, fungerer den som den skal. Bliver den derimod trykket ned, bør du overveje at udskifte den.
  3. Størrelse: Valget af størrelse på tætningslisten spiller faktisk en rolle i forhold til hvor tæt den er. En for stor/tyk tætningsliste kan give unødigt træk eller varmetab, da den simpelthen fylder for meget mellem eksempelvis vindue og karm, og den slutter derfor ikke tæt, når vinduet lukkes. 
  4. Korrekt montering: Hvis tætningslisten ikke sidder korrekt, ja så virker den heller ikke optimalt. Den skal sidde snorrelige for at slutte tæt.  

 

Du kan benytte et stykke papir til at tjekke om, tætningslisten slutter tæt. Det gøres ganske nemt ved, at du åbner vinduet og lægger papiret i klemme over tætningslisten og lukker vinduet igen. Nu skal du hive i papiret. Mærker du modstand, når du hiver i papiret, betyder det, at listen slutter tæt. Kan du derimod nemt hive papiret ud, lukker tætningslisten ikke korrekt til, og du bør derfor udskifte den. 

Køb tætningslister hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af tætningslister hos GreenDozer.com kan du gøre en rigtig god gerning og en super god handel på én og samme tid. Det kan du nemlig, fordi alle vores tætningslister er nye, overskydende varer som ellers havde kurs mod lossepladsen for at blive skrottet. Det er en skam, og for at redde varerne kan du spare helt op til 90% på dem.  

Men hvorfor i alverden ender nye, fejlfrie varer overhovedet som skrot, tænker du nok? Det skyldes, at grossister og producenter, nogle gange ikke kan få solgt varerne til deres faste kunder. De brænder derfor inde med dem, og da de ofte ikke har kapaciteten på deres lagere til at opbevare de overskydende varer, ja så ser de sig nødsaget til at skrotte dem. Det er en skam og et stort ressourcespild. Derfor kan du, når du handler hos os være med til at bekæmpe skrot i byggeindustrien. Du finder hele vores udvalg af overskydende varer her.