Skip to content

Lim

På GreenDozer finder du et stort udvalg af forskellige byggematerialer- og tilbehør som gør byggeprocesserne lettere. Du kan finde både genbrugte varer, genanvendte varer, overskudsvarer og basisvarer på GreenDozer.  Vælg den rette limtype til dit projekt Der findes...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter
Basisvare

SUPER LIM

Pris pr. stk

61,00 DKK 48,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

72,00 DKK 57,60 DKK

Lev. omk. tillægges

På GreenDozer finder du et stort udvalg af forskellige byggematerialer- og tilbehør som gør byggeprocesserne lettere. Du kan finde både genbrugte varer, genanvendte varer, overskudsvarer og basisvarer på GreenDozer.  

Vælg den rette limtype til dit projekt 

Der findes et hav af forskellige limtyper. Der findes stærke lime til reparationer, lim til gør-det-selv- arbejdet og lim til mindre hobbyprojekter. Udvalget er stort, og derfor får du her et par tips til at vælge den rette lim. 
 
Når det gælder lim, er der et stort udvalg, og det kan være svært at vide, hvilken type lim der er den rigtige til dit projekt eller din reparation. Det er vigtigt at overveje ikke kun størrelsen af det objekt, du ønsker at lime, men også det pågældende objekts materiale. Mens nogle traditionelle limtyper f.eks. er stærke nok til at sætte plastik eller stof sammen, fungerer de måske ikke med metaloverflader. Afhængigt af, hvad du skal bruge limen til, skal du bestemme både hvor lang tid du har brug for, at forbindelsen skal holde, og hvor meget vægt der vil blive lagt på den. Til større projekter, der kræver en længerevarende limning og større trækstyrke, anbefales epoxyharpiks typisk. 
 
Det er også vigtigt for gør-det-selv-folk og hobbyfolk at forstå, at nogle limer har forskellige egenskaber afhængigt af deres kemiske sammensætning og hærdningsproces. For eksempel har mange polyurethanbaserede limer en kombination af fleksibilitet og styrke, der gør dem ideelle til projekter som f.eks. møbelreparationer; de er også ofte vandtætte og temperaturbestandige. I mellemtiden danner cyanoakrylatbaserede klæbemidler som superlim hurtigt en meget stærk binding, men de kan nemt fjernes med specielle opløsningsmidler, når det er nødvendigt, uden at efterlade rester. 
 
Uanset opgaven er det altid værd at tage sig tid til at finde den rigtige limtype til det projekt eller den reparation, du arbejder på - det er trods alt en opgave, hvor én størrelse bestemt ikke passer til alle.  
 
Se det store udvalg af lim på GreenDozer her

Lad os reducere skrot sammen 

Vi bringer byggebranchens aktører sammen på vejen mod mindre skrot og mere bæredygtighed. Men det er dig, der skal tage valget om at købe eller sælge overskuds- og genbrugsvarer. Vi er altid åbne for dialog, hvis du er interesseret i at blive en af vores samarbejdspartnere, eller mangler en større mængde genbrugsvarer til et byggeprojekt. Så undersøger vi gerne, om vores samarbejdspartnere kan skaffe de materialer, du mangler.