Skip to content

Kiler og afstandsklodser

De berømte kiler  Kiler, afstandsklodser og justerbrikker er uundværlige, når der skal sættes spær op, monteres vinduer og døre eller lægges gulve. Hvis du ikke allerede ved hvad en kile er, så kan du kende en kile på formen. En kile ligner nemlig et stykke ost, i...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

7,73 DKK 6,18 DKK

Lev. omk. tillægges

De berømte kiler 

Kiler, afstandsklodser og justerbrikker er uundværlige, når der skal sættes spær op, monteres vinduer og døre eller lægges gulve. Hvis du ikke allerede ved hvad en kile er, så kan du kende en kile på formen. En kile ligner nemlig et stykke ost, idet kilen er forholdsvis tyk eller bred i den ene ende og spids eller smal i den anden ende. Måske kender du allerede kilen, blot som en dørstopper, hvor du sætter en kile i døren, så den ikke smækker eller lukker. Men en kile bruges også til mange professionelle opgaver. 

Hvad bruges kiler til?

Til den professionelle håndværker eller gør-det-selv-mand, så bruges kiler selvfølgelig ikke kun som dørstoppere, men rent faktisk så kan kiler bruges til mange forskellige opgaver, som f.eks., hvis du skal i gang med at lægge nyt gulv eller tag. Til opgaver som montage af vinduer, døre, paneler, ophæng m.m., så anvendes afstandsklodser også for det perfekte resultat, hvor opklodsningskiler kan anvendes ved montage arbejde og bruges som underlag i forbindelse med gulvlægning.

Du kan købe kilerne hver for sig eller i en bøtte med forskellige størrelser og farver, så du har til mange forskellige slags opgaver. 

Hvad bruges justerbrikker til?

Justerbrikker anvendes til hurtig og præcis opklodsning af tunge emner som f.eks. betonelementer, stålbjælker og vinduespartier. De er uundværlige for den professionelle håndværker. 

Hvad bruges en afstandsklods til?

Afstandsklodser bruges til opklodsning under for eksempel bjælker, vinduer, døre, trapper, glaskassetter m.m. Afstandsklodserne har styrepunkter, der forhindrer dem i at glide fra hinanden, hvilket jo er temmelig genialt, så der er styr på materialerne under montering. 

Køb kiler, afstandsklodser og justerbrikker hos GreenDozer

Hos GreenDozer forhandler vi kiler, justerbrikker og afstandsklodser fra kendte mærker som Harpun.