Skip to content

Rottestop og rørballoner

  Har du rotter i huset? Stop dem med rottespærrer  Fy for pokker, der er ingen tvivl om, at store, brunsorte kloakrotter ikke ligefrem er de bedste gæster at invitere indenfor i din bolig. De kommer med et utal af bakterier og kan faktisk også volde skade på bolige...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. stk

897,50 DKK 718,00 DKK
Kun  89,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

875,00 DKK 700,00 DKK
Kun  87,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

843,75 DKK 675,00 DKK
Kun  84,38 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.187,50 DKK 950,00 DKK
Kun  118,75 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Har du rotter i huset? Stop dem med rottespærrer 

Fy for pokker, der er ingen tvivl om, at store, brunsorte kloakrotter ikke ligefrem er de bedste gæster at invitere indenfor i din bolig. De kommer med et utal af bakterier og kan faktisk også volde skade på boligen. Det er derfor en rigtig god idé at få stoppet rotterne inden, de overhovedet kommer ind. Det kan gøres med de ualmindeligt praktiske rottestop, tilbageløbsstop og rottespærrer. De sørger nemlig for effektiv beskyttelse mod rotter, så de små bæster ikke kan kravle ind gennem rørene og op af toilet eller gulvafløb. 

Hos GreenDozer.com finder du rottestop og rørballoner i professionel kvalitet. Men det er faktisk ikke hvilke som helst rottestop og rørballoner, som du finder her hos os. Som noget helt særligt består hele vores sortiment nemlig udelukkende af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvor monteres rottestop, og hvordan virker de? 

Rottestop monteres i kloak eller i brønde samt i regnvandsledninger og kloakstikledninger, som begge danner afløb fra bygninger og ejendomme ud til de store hovedkloakker. Det kaldes for rottespærre, når de monteres i stikledninger, og rottestop, når de monteres i faldstammer til toiletter. Det er nok de færreste, der har lyst til at sidde med rumpen bar og op titter en lille rotte. Rottestop og rottespærre er derfor en effektiv løsning til at holde rotter ude af ejendommen. 

To typer rottespærrer

Rottespærrer kommer med henholdsvis en eller to klapper til at holde rotterne ude af huset, men hvad betyder det så helt præcist?  

  • 1-klap-rottespærre: Dette er en indsats, der har en klap som sikrer at spildevandet kan løbe ud, men at rotten ikke kan trænge ind. Klappen kan kun åbnes en vej. 
  • 2-klap-rottespærre: Dette er en indsats med to klapper. Denne placeres i bunden af en ny brønd eller i rørene til en samlebrønd. Den sikrer ligeledes at rotten ikke kan komme ind. 

 

Når du vælger rottespærre, er det utroligt vigtigt, at de er lavet af et materiale, som rotterne ikke kan gnave sig igennem eller som kan angribes af rust. Det er vigtigt, at rottespærrerne på ingen måde kan forårsage tilstopning af kloaksystemet. 

Køb rottespærrer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber rottespærrer og rottestop hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel. Du sparer nemlig helt op til 90 % på nye, overskydende rottespærrer fra anerkendte grossister – og samtidig bidrager du faktisk til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du nemlig ved at redde de overskydende varer fra skrot. Men hvorfor ender nye, overskydende varer som skrot tænker du nok? Det skyldes, at grossisterne i byggebranchen nogle gange brænder inde med deres varer. De kan ganske enkelt ikke komme af med dem til deres faste kunder og ser sig derfor nødsaget til at sende dem en tur på lossepladsen, hvor de skrottes.  

Det er en skam og ikke særligt bæredygtigt, da varerne faktisk er spritnye og intet fejler. Hos GreenDozer.com kan du sammen med os hjælpe med at bekæmpe skrot i byggebranchen. Vil du vide mere om nye, overskydende varer og skrotning af disse, kan du blive klogere her