Skip to content

Rør, fittings og brønde

  Drænrør, brønde og rørfittings  Det er måske ikke noget, der lige tænkes over til daglig men drænrør, brønde og sågar rørfittings spiller faktisk en ualmindeligt stor rolle, når det kommer til god funktionel afledning af vand. Hos GreenDozer.com forhandler ...

Mest populære varer

 

Drænrør, brønde og rørfittings 

Det er måske ikke noget, der lige tænkes over til daglig men drænrør, brønde og sågar rørfittings spiller faktisk en ualmindeligt stor rolle, når det kommer til god funktionel afledning af vand. Hos GreenDozer.com forhandler vi brønde samt rør og fittings til entreprenørarbejde. Du finder alt inden for muffer, grenrør og reduktioner hos os. Men det er ikke hvilke som helst brønde, drænrør og fittings, du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Varer du kan få fingrene i til knivskarpe priser.  

Drænrør  

Drænrør bruges til at lave dræn særligt ved rørlægning ved grøfter og vandløb eller i meget våde områder. Faktisk benytter drænrør og kloakrør lidt det samme princip. De leder nemlig begge uønsket vand væk fra et område, men hvor kloakrøret skal være helt tæt, så klamt spildevand ikke løber ud, ja så har drænrør faktisk ofte perforeringer eller utætte samlinger. Det er for, at grundvand eller overfladevand kan trænge ind i røret og ledes væk fra det våde område. Drænrør benyttes ved landbrug og byggerier - særligt ved byggerier i kystnære områder eller i lavninger. Faktisk lægges der også sommetider drænrør rundt om bygninger, der døjer med svamp og høj luftfugtighed i kælder og ydervægge.  

Brønde til rendesten og nedløb 

Der findes flere forskellige slags brønde til entreprenørarbejde og nogle af de brønde, der blandt andet benyttes er rendestensbrønde og nedløbsbrønde.  

Rendestensbrønde 

Rendestensbrønde bruges som navnet næsten indikerer ved rendesten. Rendestensbrønde benyttes som brønd til afløb fra vand ved rendestenen, så afløbene ved rendestenene ikke stopper til. De bruges nemlig til opsamling af vand og blade fra regnvandet. Det fungerer ved, at grove partikler og snavs synker ned i bunden af brønden. Herefter kan vandet løbe frit videre fra selve brønden til kloakken eller en regnvandsfaskine. Denne type brønd graves ned, så selve afløbet fra brønden ligger omkring 75 cm under jordoverfladen. 

Nedløbsbrønd 

En nedløbsbrønd findes ved foden af ejendommens nedløbsrør. Disse kommer med en rist og har til formål at opsamle regnvand samt overfladevand for neden af nedløbsrøret.  

Køb drænrør, brønde og rørfittings hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber drænrør, brønde og rørfittings hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at alle vores varer er nye, overskydende varer, der faktisk er på vej mod at blive skrottet. Det skyldes, at grossisterne ikke kan komme af med varerne til deres faste kunder og derfor brænder inde med dem. Efter at have ligget inde med varerne en rum tid, ser de ofte ikke andre løsninger end at skille sig af med dem – og det sker ofte via skrotning. Det er en skam, da varerne ofte intet fejler. Derfor kan du hos GreenDozer.com købe nye, overskydende varer og spare helt op til 90%. Du redder varerne fra at gå en trist skæbne i møde som skrot, gør en god handel og bidrager til mere bæredygtighed i Danmark.  

Vil du vide mere omkring skrotning af overskydende varer i byggebranchen, kan du læse mere her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på knaldgode tilbud og nye produkter.