Skip to content

Pumper og tilbehør

  Dykpumper – pumper til spildevand   Det er ikke altid nemt at være husejer og bestemt ikke de seneste par år, hvor vanvittige regnskyl har fået søer og åer til at gå over deres breder og oversvømme omkringliggende huse og kældre. Er du en af dem, der ligger ...

Alle varer i denne kategori (2)

Sorter efter

Pris pr. stk

785,00 DKK 628,00 DKK
Kun  78,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

992,25 DKK 793,80 DKK
Kun  99,23 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Dykpumper – pumper til spildevand  

Det er ikke altid nemt at være husejer og bestemt ikke de seneste par år, hvor vanvittige regnskyl har fået søer og åer til at gå over deres breder og oversvømme omkringliggende huse og kældre. Er du en af dem, der ligger i risiko for at få oversvømmet kælderen, når himlen åbner sig i flere uger i streg, ja så kan en pumpe til spildevand også kendt som en dykpumpe være en hjælpende hånd. Den kan nemlig bruges til at pumpe vand ud af kælderen, når der trænger vand ind. Men den kan faktisk mere end det. Den kan pumpe vand væk fra alle tænkelige steder, du har brug for at få fjernet vand i en fart; eksempelvis fra børnenes kæmpe badebassin i haven eller din lille fiskedam.  

Hos GreenDozer.com finder du pumper samt tilbehør til pumper. Vi forhandler kvalitetspumper til spildevand fra anerkendte mærker som Kärcher, Grundfos og Pedrollo. Vores udvalg af pumper kan klare alt fra professionelt entreprenørarbejde til spildevand. Det er dog ikke hvilke som helst dykpumper, du finder hos os. Hele vores sortiment består nemlig af nye, overskydende varer. Du bør derfor være opmærksom på at udvalget kan variere. 

Geniale dykpumper – boligejerens redningsmand 

Dykpumper kan bruges til rent eller lettere snavset vand. Det er dog en rigtig god idé at holde dig for øje, hvor snavset du regner med, at vandet, du skal pumpe væk, er. Der er nemlig forskel på hvor mange og hvor store partikler snavs, der kan løbe igennem dykpumpen.  

En dykpumpe er en fiks lille pumpe, der er nem at benytte og flytte rundt med. Den sænkes eller “dykkes” ned i det vand, som den nu engang skal pumpe op og voila, det er nu muligt at transportere vandet væk fra eksempelvis kælder eller badebassin. En almindelig trykpumpe kan pumpe så meget som 15.000 liter vand i timen, hvilket er utroligt flot klaret af den lille, handy bandit.  

Dykpumpen er en rigtig god investering for dig, der frygter for voldsomme skybrud og oversvømmelser de kommende år. Den fylder ikke meget at have liggende, og den kan være til enormt stor nytte, hvis du skulle være så uheldig at få oversvømmet kælderen. Det kan desuden være en fordel at udskifte husets tagrender, så de passer til de store vandmængder, hvis du vil passe ekstra godt på din bolig. 

Derfor er en dykpumpe genial

En dykpumpe er mildest talt genial, da den arbejder automatisk. Men hvad betyder det så? Jo, har du mistanke om, at der vil komme vand ind i din kælder under det kommende skybrud, ja så kan du have pumpen tændt. Eller det vil sige, dykpumpen er udstyret med en svømmeflyder, som gør, at pumpen selv tænder, når vandstanden når et bestemt niveau. Svømmeflyderen afgør også, hvornår pumpen skal slukke igen. Dette sker typisk, når den registrerer, at vandstanden er blevet lav nok.  

Køb dykpumper og pumper til spildevand hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af dykpumper og pumper til spildevand hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel og en god gerning på én og samme tid. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, når du handler hos os. Alle vores pumper, ja alle vores varer, er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Det betyder, at grossisterne ikke kan få solgt varerne til deres faste kunder og derfor ser sig nødsaget til at skille sig af med dem. Det gør faktisk, at rigtig mange nye varer ender deres dage som skrot på lossepladserne, selvom de intet fejler. Det er en skam, og derfor kan du hos GreenDozer.com redde varerne fra skrot og spare helt op til 90%, når du handler hos os.  

Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på knaldgode tilbud og nye produkter. Tilmeld dig her