Skip to content

Hængsler

  Hængsler til ethvert formål   De er alle steder. De knirker og de knager i gamle huse eller glider lydløst op i nye boliger. De er uundværlige og gør det muligt at lukke alt fra døre over vinduer til skabe og låger. Det er naturligvis de helt vidunderlige hæng...

Alle varer i denne kategori (3)

Sorter efter

Pris pr. stk

577,83 kr 462,26 kr
Kun 57,78 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

181,36 kr 145,09 kr
Kun 18,14 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

219,15 kr 175,32 kr
Kun 21,92 / måned

Lev. omk. tillægges

 

Hængsler til ethvert formål  

De er alle steder. De knirker og de knager i gamle huse eller glider lydløst op i nye boliger. De er uundværlige og gør det muligt at lukke alt fra døre over vinduer til skabe og låger. Det er naturligvis de helt vidunderlige hængsler, der er tale om. Der findes et væld af typer af hængsler til forskellige formål og til brug både inde og ud. Nogle er yderst avancerede, og andre er lige til at skrue på havelågen.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af hængsler til ethvert formål. Men det er ikke hvilke som helst hængsler. Det er nemlig alle sammen helt nye, overskydende hængsler fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Det skal du være opmærksom på ved køb af hængsler  

Inden du køber dine hængsler, skal du være opmærksom på, om hængslerne er til indendørsbrug eller til udendørsbrug. Skal du bruge dem udenfor, er det nemlig særligt vigtigt, at hængslet kan modstå vind og vejr for at undgå at de ruster og sætter sig fast ligesom i en klam gyser, hvor du med vold nærmest må vride den rustende og knirkende havelåge op en regnfuld vinteraften. Skal du eksempelvis bruge hængsler til porte, kraftige yderdøre eller hegn, bør du kigge dig om efter varmgalvaniserede hængsler. Skal hængslerne ikke kunne klare lige så meget vægt og belastning, kan du til spinklere opgaver som eksempelvis til en havelåge med fordel benytte messing eller rustfrit stål. 

Vælg de rigtige hængsler  

Det er måske ikke altid lige til at finde ud af, hvilke hængsler du skal bruge til hvad, hvis du ikke er uddannet håndværker. Det er dog vigtigt at vælge de rette hængsler, hvis du vil opnå et godt resultat.  

  • Til porte og havelåger er det nødvendigt, at hængslerne er store og kraftige, så de kan bære de forholdsvis tunge låger. Her kan du med fordel bruge T-hængsler. 
  • Til lette døre og låger, som ikke vejer alt for meget, er det ofte nok at benytte bladhængsler. De giver et godt greb, da de har en forholdsvis stor plade, der kan skrues i materialet, sammenlignet med kanthængsler, der monteres på en meget lille flade.  

 

Køb hængsler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af hængsler hos GreenDozer.com får du hængsler af helt fantastisk, professionel kvalitet. Men vores hængsler er faktisk noget helt særligt. De er nemlig alle sammen helt, nye overskydende hængsler fra anerkendte grossister, hvilket betyder at du kan spare helt op til 90 % på dem. Men hov, hvad er overskydende hængsler og overskydende varer for den sags skyld egentlig? Overskydende varer er spritnye varer, som de danske grossister og producenter i byggebranchen ikke kan få solgt – og det betyder faktisk at varerne desværre ofte ender som skrot. 

Når du køber hængsler hos GreenDozer.com, redder du dem fra skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Ønsker du at blive klogere på, hvorfor bekæmpelse af skrot i byggeindustrien er så vigtigt, kan du læse mere her. Du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateres på nye varer og gode tilbud.