Skip to content

Lyddøre

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte lyddøre

...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Lydisolerende døre

brugt lyddørbrugt lyddør

 

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte lyddøre - også kaldet lysisolerende døre, som er oplagte at genbruge i dit hus eller i dit næste byggeprojekt. Vi modtager brugte lyddøre fra flere forskellige samarbejdspartnere, som nænsomt har nedtaget døren fra eksisterende byggerier eller som af den ene eller den anden grund ikke har skulle bruge døren alligevel. Oftest har vi kun et få antal eller en enkelt af hver lyddør, så derfor anbefaler vi, at du slår til, hvis du finder netop den dør, du står og mangler. Vi får løbende flere brugte lydisolerende på platformen, så du kan holde øje og se, om den dør, du drømmer om, kommer online. 

Hvad er fordelene ved en lydtæt dør? 

En lydtæt dør en støjdæmpende dør, som er massiv af bygning. Når en lyddør er monteret, så lukkes der helt tæt omkring døren, så den mindsker mængden af lyd markant. Hvis lyden ikke kan trænge gennem den massive dør, eller kommer ind ad sprækkerne omkring, så får du et mere stille hjem eller kontor.

Lyddøre er derfor perfekte til kontorer. Så kan du gå til et møde uden at bekymre dig om dine kollegas snak forstyrrer. Omvendt så kan du tale frit til mødet, uden at bekymre dig om at forstyrre dine kolleger. Du skal dog også forholde dig til at om væggene er lydtætte. En støjdæmpende dør kan gøre en stor forskel, men hvis du har tynde gipsvægge, så kan det stadig være meget lydt, selv efter du har monteret en lyddør.  

Lydisolerende indvendige døre til hjemmet

Lyddøre er dog ikke kun dejlige at have på kontoret. De kan også være perfekte til hjemmet. Når du er i dit hjem, så vil du gerne have fred og ro. Du vil gerne kunne lukke døren til værelset og fokusere på nuet. Det kan være du vil begrænse lyd fra resten af hjemmet. Hvis du spiller musik, så kan det også være, du ikke vil forstyrre resten af hjemmet.  

Reduktion af støj i hjemmet vil få en større og større betydning fremadrettet. Du kan se det på køkkenskabe og toiletter, som nu har indbygget dæmpefunktioner, så de ikke længere kan smækkes.

Se denne video fra Swedoors, som forklarer fordelen ved lyddøre.

Hvorfor købe en brugt lydisolerende dør? 

Du får to fordele ved at købe dine lydisolerende døre brugte: 

  • Du er med til at mindske ressourcespild i byggebranchen, hvilket er et mere bæredygtigt valg. Vi forsøger at gøre det valg, så nemt som muligt. Så du kan bestille og få leveret direkte til døren. 
  • Derudover kan du også spare penge på din brugte dør. Dog skal du være opmærksom på at det ikke altid er billigere. 

Hvad koster en lydisoleret dør? 

Som så mange andre produkter, så afhænger prisen af hvilket kvalitet, som du køber. Lyddøre kan være mere eller mindre støjdæmpende. Lyddøre kan også fås som kombinerede brand- og lyddøre.  

Prisen i den lavere ende ligger omkring 2000 kr. for en lydisoleret dør, hvis den er købt ny. De dyreste nye døre som sælges til private koster 6.000 kr. og opefter. Prisen er inklusiv moms og uden montering.   

Her kan du se et overblik over prisen på GreenDozer for lyddøre og brand- og lyddøre. 

Hvordan lydisolerer man en dør? 

Se en trin-for-trin guide på fugning af døren her. 

  • Processen i at lydisolerer en dør begynder med valgtet af døren. Hvis du ikke har en massiv dør, så er det første trin af anskaffe den.  
  • Derefter skal du sætte en tætningsliste på karmen.
  • Herefter skal du lægge en fuge langs karmen.
  • Afslutningsvis skal der lægges en fuge ved dørtrinnet. 

Denne guide viser dig hvordan du monterer din listerne. Grunden til at du skal lægge fuger er, at der skal være tæt hele vejen rundt om døren. Hvis der er store mellemrum mellem døren og karmen, slipper lyden lige igennem. Hvis lyden slipper igennem, så gør det ingen forskel at døren er massiv eller lydisolerende.