Skip to content

Stort udvalg af brugte døre i høj kvalitet

På GreenDozer finder du et stort udvalg af døre i høj kvalitet

...

Mest populære varer

Genbrugsdøre til dit næste projekt

Stort udvalg af døre i høj kvalitetStort udvalg af døre i høj kvalitet

 

På Greendozer finder du et stort udvalg af brugte døre, som er oplagte at genbruge i dit hus eller i dit næste byggeprojekt. Vi modtager brugte døre fra flere forskellige samarbejdspartnere, som nænsomt har nedtaget døren fra eksisterende byggerier eller som af den ene eller den anden grund ikke har skulle bruge døren alligevel. Oftest har vi kun et få antal eller en enkelt af hver dør, så derfor anbefaler vi, at du slår til, hvis du finder netop den dør, du står og mangler. Vi får løbende flere brugte døre på, så du kan holde øje og se, om den dør, du drømmer om, kommer online. 

Vores kunder får hurtig levering

Når du køber brugte døre på GreenDozer er den helt store fordel, at dine døre bliver leveret indenfor få hverdage til forskel fra, hvis dine døre skal speciallaves efter nøjagtige mål. De fleste indgange har standardmål, og derfor kan du formentlig finde en dør, som passer til netop den indgang. Du kan også finde et stort udvalg af brugte vinduer.

Forskellige typer af brugte døre 

Hos GreenDozer har vi flere forskellige typer af brugte døre. Der findes mange forskellige typer af døre, som passer til forskellige funktioner. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette dør til dit behov. Vælg i mellem:

Størstedelen af dørene er i så god stand, at de sagtens kan anvendes på ny på lige fod med en ny dør. Andre er bedre egnet til kreative projekter eller som erstatning til et skur, en stald, eller et drivhus, hvor kravene til isolering og brand ikke er så høje. Bare rolig – du finder alle informationer om stand og eventuelle skrammer og skader i beskrivelsen af varen.

Du kan købe brugte døre til alle behov; ønsker du det traditionelle, hyggelige look med døre med fyldning, så kan du finde det på Greendozer. Vi har også genbrugsdøre med glasruder, hvis det passer bedre til dit byggeprojekt. Du kan også være heldig at finde genbrugsdøre med sideparti, brugte franske døre eller flotte brugte dobbeltdøre. Ønsker du i stedet en helt glat dør eller en terrassedør eller noget tredje? Så finder du også det på GreenDozer.  

Læs mere om vores brugte vinduer og døre.

Hvor køber man brugte døre? 

Du kan købe brugte og gamle døre online hos Grendozer. Vi har et stort udvalg, og du får din nye dør leveret lige til din hoveddør ligegyldigt om du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland eller en af øerne.

Genbrugsdøre i forskellige materialer 

Genbrugt dør i forskellige materialerGenbrugt dør i forskellige materialer

 

Trædøre, træ/aludøre, plast døre, jerndøre, glasdøre. Der findes døre i mange forskellige materialer, og disse er nogle af de mest almindelige.  

Hvilket materiale din genbrugsdør skal være lavet af, kommer an på, hvad den skal anvendes til. Skal den erstatte en eksisterende facadedør? Så kan en træ/aludør være et godt valg. 

Skal den bruges i et kreativt gør-det-selv projekt? Så er trædøre eller jerndøre meget populære og anvendelige. 

Vær opmærksom på disse ting, når du køber en brugt dør: 

 • Er døre højre- eller venstrehængt? 
 • Åbner døren ind eller ud? 
 • Er målene på døre udvendige karmmål eller er det mål på selve døren? 
 • Er der dørkarme, dørhåndtag og dørlås med? 

Alle disse overvejelser er vigtige for at døren passer i dørhullet og til dørens placering. Er der en væg lige til venstre for døren, skal døren være venstrehængt, så det er lettere at komme ud ad døren.  

De fleste foretrækker deres hoveddør åbner indad. Så hvis du køber en brugt facadedør, bør du derfor tjekke, hvilken vej, døren åbner. 

Hvad koster en dør?

Hvad koster en dørHvad koster en dør

 

Prisen på en dør afhænger af om det er en indvendig eller udvendig dør. Du kan give alt mellem 800 kr. til 65.000 kr. 

Udvendige døre, også kendt som yderdøre eller facade døre, koster mellem 3.000 kr. og 65.000 kr. Prisen er afhængig af især materialerne, designet og egenskaber.

Indvendige døre koster mellem 800 kr. og 12.000 kr. Prisen afhænger igen af materialerne, designet og funktionaliteten. Branddøre og lyddøre er typisk dyrere end almindelige fyldningsdøre. 

Du kan typisk spare på dine døre ved at købe dem brugt. I skrivende stund så koster vores billigste brugte døre 800 kr. Det er svært at finde billigere i en ny dør.

Inspiration til genbrug og genanvendelse af døre

Når du køber brugte døre, har dørens anvendelse betydning for de krav, du bør stille til døren. Vælger du en genbrugsfacadedør med glas, må ruden selvfølgelig ikke være punkteret. Standen skal være god, hvis døren skal bruges i en bolig eller et kontorbyggeri. 

Men der er også kreative idéer til, hvad du kan bruge genbrugsdøre til. Vi har fundet nogle eksempler til dig her. En brugt dør kan nemlig både recycles og upcycles

Erstat en eksisterende dør med en genbrugsdør 

Det mest oplagte er jo at erstatte en eksisterende dør med en genbrugsdør. Måske har nogen smadret ruden i din yderdør, og du skal derfor have en ny? Måske har de indvendige døre ikke den rigtige farve til væggen, og du føler ikke, at du får et godt resultat med at male dem?  

Måske har døren ind til skuret slået sig af fugt og trænger til at blive erstattet. Her kan du købe en brugt dør, som passer til netop dit behov. 

Byg en sengegavl af stalddøre 

Brugte trædøre har ofte fået en flot patina, der gør dem helt oplagte til at bygge møbler og interiør til hjemmet. Du kan f.eks. nemt bygge en flot og unik sengegavl ved at bygge to stalddøre sammen. Træet vil give en varme og hygge til soveværelset, som er svært at købe sig til. 

Byg et sofabord af yderdøre 

En flot, gammel facadedør med fyldninger vil være en smuk bordplade til et sofa- eller spisebord. Et godt og nemt hack vil være at købe nogle billige bordben, som du nemt kan montere under den brugte dør, og så har du et helt unikt sofabord, som alle indretningsarkitekter vil være misundelige på. 

Hvilke døre kan man købe på Greendozer?

Brugte døre GreenDozerBrugte døre GreenDozer

 

På GreenDozer finder du et stort udvalg af brugte døre af forskellige typer.

Facadedøre

Facadedøre, hoveddøre, yderdøre – alle er forskellige navne for samme dør, nemlig døren i husets indgang. Facadedøren er udsat for vind og vejr og skal derfor kunne isolere.

Hoveddøren har samtidig en prominent placering på et hus eller en anden bygning, og derfor er stilarten, som du vælger en ny hoveddør i, vigtig. Skal døren passe til et moderne lejlighedskompleks, vil en minimalistisk og praktisk dør formentlig være et godt valg. Men hvis du skal bruge en gård til gammel palævilla, vil en moderne dør stikke ud fra resten af byggestilen.

Du kan vælge en hoveddør med glas for at få ekstra lys ind i din entre eller dit bryggers, og du kan vælge en hoveddør med glas og sprosser for at få kombinationen af en romantisk, landlig stil, eller uden sprosser for et helt clean look.

Se alle facadedøre her.

Facadedøre med sideparti

Ønsker du ekstra lys i entreen eller i bryggerset, kan du vælge en facadedør med et sideparti. Sidepartiet er en smal rude, og her kommer det ekstra lys ind i entreen. Sidepartiets luftige udtryk vil få entreen til at virke større.

Pladedøre

Pladedøre er en type af facadedøre, som har en særlig konstruktion. Den er konstrueret af flere lag 6 mm træfinér på både inderside og yderside af en kerne af polystyren, som har en høj isoleringsevne, og en tynd aluminiumsplade. Pladedøre har en stærk konstruktion, som pga. de mange lag holder sin form på trods af påvirkningen fra vind og vejr. Du har desuden stor valgfrihed, når du køber en pladedør, da pladedøre findes i mange forskellige farver og designs. Her i Danmark er pladedøren et oplagt valg af facadedør netop pga. den gode isoleringsevne.

Terrassedøre

Terrassedøren eller havedøren er, som navnet lyder, som oftest en udgang til terrassen. Terrassedøren er ofte placeret i stuen, men der er ved at opstå en trend, hvor man i nybyggeri placerer en havedør i de fleste værelser, så man fra et værelse har direkte udgang til haven eller terrassen. Derfor kan der pludselig være mange havedøre i en bolig.

En terrassedør er ofte en glasdør, så der kommer masser af lys ind i rummet. Du bør vælge terrassedøre med minimum 2-lags glas, men også gerne 3-lags glas for at være ordentligt isolerede. Terrassedøre findes både med eller uden sprosser – og du bør købe en terrassedør, der passer til husets eller bygningens byggestil. Farven på din terrassedør er også væsentlig, da en terrassedør, der er hvid indvendig vil få rummet til at fremstå lysere og større, end hvis du vælger en sort eller træterrassedør.

Se alle terrassedøre her.

Hæveskydedøre

Hæveskydedøre er en type havedør, der er helt optimal til stuen. Hæveskydedøren er en bred glasdør, som åbnes som en skydedør, hvilket gør den pladsbesparende i stuen, og samtidig lukker masser af lys ind i stuen. Den minder om et stort vinduesparti, som kan åbnes. Derfor stiller hæveskydedøren også store krav til glassets kvalitet, og netop glassets kvalitet vil være en dårlig idé at spare på, da glasset skal isolere godt. Sørg derfor for at købe hæveskydedøre med 3-lags glas.

Halvdøre

Halvdøre er også kaldet stalddøre, fordi de ofte i gamle dage blev fundet i stalden. En halvdør kan åbnes, så du åbner enten hele døren eller kun den øverste eller nederste halvdel. En halvdør er meget praktisk, hvis du har små børn eller dyr, fordi du kan lade døren stå åben og lufte ud, uden at du er bekymret for, om børn eller dyr smutter ud.

Indvendige døre

Indvendige døre er som navnet lyder, døre, der er inde i huset, og som ikke har en flade ud mod. Der er således ikke samme krav til indvendige døre ift. isolering, som der er til yderdøre eller terrassedøre, og du skal derfor vælge indvendige døre ud fra dørens design – stort set.

Du kan f.eks. vælge franske døre, som er indvendige døre med glas og sprosser, og som giver et luftigt og lyst udtryk. Franske døre anvendes oftest mellem husets fællesrum som stue og køkken, eller fra køkken og ud mod en gang. Som regel ønsker man mere privatliv på værelserne, end man har med en fransk dør. Du kan også vælge fyldningsdøre, som har et romantisk og hyggeligt udtryk med en formpresset plade. Et minimalistisk alternativ er den glatte dør. Den består af en helt glat overflade på begge sider.

Se alle indvendige døre her.

Branddøre

Branddøre er særlige typer indvendige døre, som er ekstra sikre, hvis der skulle opstå brand. Branddøre skal beskytte både mod flammer og mod røg. De har fået EI230 eller EI260 brandklasse og er CE godkendte. På f.eks. hoteller er der særlige krav til, at de indvendige døre skal være brandsikre. Branddøre behøver ikke være så tunge af udseende, som det lyder. De findes nemlig, så de ligner almindelige indvendige døre, og derfor kan du vælge branddøre uden at gå på kompromis med designet.

Se alle branddøre her.

Døre i kvalitetsmaterialer

Ud over selve dørtypen, skal du også tage stilling til materialer og farver. Du kan vælge mellem:

 • Trædøre: De fleste trædøre er lavet af fyrretræ. Trædøre er utroligt smukke døre, men træ er et udsat materiale, der kræver vedligeholdelse. Især hvis det er yderdørene, som er udsat for vind og vejr.
 • Træ/alu døre: Træ/alu kombinationen er ofte kendt fra vinduer. Men alle fordele gør sig gældende ved døre. Du får træets varme og hygge indenfor, mens aluminiums modstandsdygtige overflade udvendigt. Derfor kræver træ/alu døre ikke samme vedligeholdelse som trædørene.
 • PVC døre: PVC er en form for plast, og plast kræver minimalt vedligehold og har lang holdbarhed. Det lyder måske ikke særlig hyggeligt med plastikdøre, men PVC døre er døre i høj kvalitet, og som er designet, så de ikke har det klassiske plastlook, som mange forbinder med billig kvalitet.

Tilbehør til døre

En dør kan ikke stå alene. For at have en komplet dør, skal du bruge:

 • Dørhåndtag
 • Dørlåse
 • Dørkarme
 • Beslag eller skydedørsbeslag

På mange døre hører nogle af tingene med. F.eks. hører der ofte dørhåndtag, beslag og dørlås med, og dørkarme skal købes ved siden af.

Køb døre i høj kvalitet til billige priser

Hos GreenDozer.com forhandler vi overskudsvarer og genbrugsvarer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud af den ene eller anden årsag. Det er helt nye varer, som forhandles på samme vilkår som vores basisvarer, og som aldrig har været åbnet eller brugt, de er simpelthen bare i overskud på leverandørernes lagre. Derfor har vores leverandører også en særlig interesse i at få solgt de varer hurtigt, og den bedste måde at gøre det er med lave priser. Derfor kan du købe helt nye varer til de billigste priser hos GreenDozer.com. Genbrugsvarer er varer, der sagtens kan genbruges eller genanvendes. 

Vælg overskudsvarer og genbrugsvarer og vær med til at minimere spild i byggebranchen.