Skip to content

En værdiskabende Business Analyst

GreenDozer er en e-commerce platform, hvor alle byggebranchens aktører får adgang til varer og løsninger, så vi sammen kan bygge en bæredygtig fremtid uden spild. Vi tror på, at fremtidens byggeri står på et fundament af større omtanke og respekt for verdens ressourcer. GreenDozer er platformen for alle, der ønsker at bidrage til at øge genbrug og minimere spild i byggebranchen.

GreenDozer har netop fået Danmarks største nedrivningsvirksomheder med i ejerkredsen, og er nu ved at opbygge organisationen i de nye lokaler i hjertet af Aarhus. Hertil skal vi bruge en Business Analyst, der skal arbejde på tværs af organisationen. Vi er et mindre team, der sammen med vores investorer har stor erfaring indenfor byggeriet, og sammen skal vi være med til at revolutionere branchen.

Profil

Du er enormt dedikeret til at levere dataanalyse ned i mindste detalje. Dine kommunikationsevner er stærke, og du formår at levere en præcis analyse, som dine kolleger kan handle på uden at skulle bearbejde dine tal yderligere.

Du leverer både indsigter proaktivt og på anmodninger fra dine kolleger, og sikrer en skarp struktur i dit arbejde. Du vil i samarbejde med den sortimentsansvarlige levere prisanalyser både ved brug af vores pris optimeringsværktøj og MS Power BI, så vi altid fremstår med de rigtige priser i markedet.

Du kan lide at være en del af et team og samarbejde er vigtigt for dig. Du trives, når du er ”på”, og kan både levere dine indsigter i det daglige overfor dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at bruge dine analytiske og kreative evner til at finde svar på deres spørgsmål, men også din empati og sociale kompetencer til at samarbejde er vigtige.

Du er en erfaren bruger af MS Excel og PowerPoint. Erfaring med at bruge avancerede analyseværktøjer og datamodellering er et klart plus.

Det er et krav, at du har stor erfaring med MS Power BI, og er god til udviklingsmodeller. Vi henter dataene via Magento api, og vi har en forventning om, dine analytiske evner er fremragende.

Vi er en ambitiøs virksomhed, og vi mener, at det er vigtigt at tilbyde vores medarbejdere en fleksibel hverdag med god balance. Derfor skal du kunne arbejde ud fra et princip om ”frihed under ansvar”.

Praktisk information

Jobstart: Hurtigst muligt.

Timetal: Fuldtid.

Arbejdstider: Fleksibelt

 

Samtaler afholdes løbende.

Din ansøgning (mrk. ”BA”), indeholdende CV, sendes til JA@GreenDozer.com.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Jonas Andersen på tlf. 22220055.