Skip to content

Brugte vinduer til Sønderborg

Mangler du de helt perfekte brugte vinduer i Sønderborg? Du er kommet til det rette sted. GreenDozer har et unikt udvalg af brugte vinduer og brugte byggematerialer. Det er let at gennemgå sortiment og finde netop de vinduer, som du skal bruge. 

Brugte vinduer vil typisk være et billigere og mere bæredygtigt valg end at vælge ny-producerede vinduer. Brugte byggematerialer begrænser udslippet af co2, da vi begrænser mængden af nye materialer som skal produceres. Har du spørgsmål til platformen eller varerne? Vores support skal nok hjælpe dig videre.  

 


Gamle vinduer sendes til Sønderborg

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’.  

Det skyldes at vinduet har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange vinduer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide vinduet ud, sælges de på GreenDozer, som er en meget mere bæredygtig løsning. 

Brugte vinduer kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på hjemmesiden, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine vinduer i. Alle vinduerne på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af vinduets stand. Jo ringere stand, jo billigere vil vinduet typisk være.  

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

GreenDozer gør det let at købe og afsætte brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og afsætte brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.