Skip to content

Brugte vinduer og døre til Sjælland

 

Har du været hele Sjælland igennem for at finde brugte vinduer og døre? Så er du kommet til det rette sted. Hele vores udvalg er online, og vi kan sende det til din fordør eller byggeplads på Sjælland. Du kan nemt browse alle vores brugte byggematerialer online. Hvis du har spørgsmål, så skal du bare kontakte vores support. De står klar til at hjælpe dig videre.

Du kan se vores sortiment af brugte vinduer og døre nedenfor.  

 


Hvor kan jeg købe brugte vinduer og døre på Sjælland? 

GreenDozer fører et stort udvalg af brugte vinduer og døre online, som du kan bestille direkte til din dør eller byggeplads.   
Hvis du kun vil kigge på døre eller vinduer, kan du se vores udvalg nedenfor og læse mere om, hvor vi får materialerne fra: 

Brugte vinduer

Brugte døre

Det er desværre ikke muligt at komme ud og se produkterne fysisk, før du køber dem. Du er dog velkommen til at kontakte vores support, hvis du har opklarende spørgsmål til dine byggematerialer eller varer. Supporten står altid klar til at hjælpe dig.  

Ældre træ af højere kvalitet 

Bæredygtighed betaler sig. Når du køber brugte eller gamle vinduer og døre, så kan du typisk få vinduer af højere kvalitet til samme pris end nye vinduer. Så i stedet for at købe nye PVC-vinduer, så kan du finde brugte trævinduer. 

Du skal dog være opmærksom på, hvor mange lag glas, som du får i dit vindue. Isoleringsevne er også vigtigt, hvis du vil gøre dit færdigbyggede hus mere bæredygtigt og begrænse energien som skal bruges til at opvarme det. 

Jo flere lag glas der er i vinduet, jo mere vil de typisk isolere. To- og trelagsglas har en højere isoleringsevne end et lagsglas, hvilket på sigt vil give dig en besparelse. Læs mere om besparelsen på at skifte til 2- eller 3-lagsruder.

Vi sender ofte brugte vinduer og døre til Amager, Roskilde og København.