Skip to content

Brugte vinduer og døre til Randers

Mangler du brugte vinduer og døre i Randers? GreenDozer har et unikt udvalg af brugte byggematerialer, som du kan få leveret til din byggeplads eller fordør i Randers. Det har aldrig været nemmere. 

GreenDozer blev skabt, fordi det skal være så let som muligt at tage det bæredygtige valg. Når du køber brugt, så er du nemlig med til at sænke det samlede co2 udslip i branchen, og alle de små skridt tæller meget i det samlede billede. Du kan se vores sortiment nedenfor. 

 


Hvor kan jeg købe brugte vinduer og døre på Randers? 

GreenDozer fører et stort udvalg af brugte vinduer og døre online, som du kan bestille direkte til din dør eller byggeplads.  

Hvis du kun vil kigge på døre eller vinduer, kan du se vores udvalg nedenfor og læse mere om, hvor vi får materialerne fra: 

Brugte vinduer

Brugte døre

Det er desværre ikke muligt at komme ud og se produkterne fysisk, før du køber dem. Du er dog velkommen til at kontakte vores support, hvis du har opklarende spørgsmål til dine byggematerialer eller varer. Supporten står altid klar til at hjælpe dig.  

Ældre træ af højere kvalitet 

Bæredygtighed betaler sig. Når du køber brugte eller gamle vinduer og døre, så kan du typisk få vinduer af højere kvalitet til samme pris end nye vinduer. Så i stedet for at købe nye PVC-vinduer, så kan du finde brugte trævinduer. 

Du skal dog være opmærksom på, hvor mange lag glas, som du får i dit vindue. Isoleringsevne er også vigtigt, hvis du vil gøre dit færdigbyggede hus mere bæredygtigt og begrænse energien som skal bruges til at opvarme det. 

Jo flere lag glas der er i vinduet, jo mere vil de typisk isolere. To- og trelagsglas har en højere isoleringsevne end et lagsglas, hvilket på sigt vil give dig en besparelse.  
Læs mere om besparelsen på at skifte til 2- eller 3-lagsruder.