Skip to content

Brugte vinduer og døre til Risskov

Mangler du brugte vinduer og døre til dit byggeprojekt i Langeskov? Så er du kommet til det rette sted. Vi fører nemlig et unikt udvalg af brugte byggematerialer, som fx vinduer og døre, som kan leveres lige hvor du ønsker.

Når du bruger brugte byggematerialer, så er du med til at gøre byggebranchen mere bæredygtig. Det begrænser nemlig det samlede co2 udslip i dit byggeprojekt, når du bruger brugt fremfor nyt.  

 


Hvor kan jeg købe brugte vinduer og døre på Langeskov? 

GreenDozer fører et stort udvalg af brugte vinduer og døre online, som du kan bestille direkte til din dør eller byggeplads.  

Hvis du kun vil kigge på døre eller vinduer, kan du se vores udvalg nedenfor og læse mere om, hvor vi får materialerne fra: 

Brugte vinduer

Brugte døre

Det er desværre ikke muligt at komme ud og se produkterne fysisk, før du køber dem. Du er dog velkommen til at kontakte vores support, hvis du har opklarende spørgsmål til dine byggematerialer eller varer. Supporten står altid klar til at hjælpe dig.  

Ældre træ af højere kvalitet 

Bæredygtighed betaler sig. Når du køber brugte eller gamle vinduer og døre, så kan du typisk få vinduer af højere kvalitet til samme pris end nye vinduer. Så i stedet for at købe nye PVC-vinduer, så kan du finde brugte trævinduer. 

Du skal dog være opmærksom på, hvor mange lag glas, som du får i dit vindue. Isoleringsevne er også vigtigt, hvis du vil gøre dit færdigbyggede hus mere bæredygtigt og begrænse energien som skal bruges til at opvarme det. 

Jo flere lag glas der er i vinduet, jo mere vil de typisk isolere. To- og trelagsglas har en højere isoleringsevne end et lagsglas, hvilket på sigt vil give dig en besparelse.  
Læs mere om besparelsen på at skifte til 2- eller 3-lagsruder.